Klanten aan het woord

Lindsey & Kenny Haghedooren-Ceuppens uit Gent

We waren niet echt op zoek om een woning te kopen, maar na een informatief bezoek waren we direct in de hemel! Een mooie nieuwbouw woning vlak bij centrum Gent, met tuin voor de hond. Karl nam de tijd om een goede uitleg te geven over het pand en alles in detail goed te schetsen. Indien we vragen hadden was hij steeds bereid hier de tijd voor te nemen. Hij heeft alles in zijn macht gedaan om onze wensen te laten uitkomen. Klantvriendelijkheid staat hier steeds bovenaan, dikke pluim!
[Dos. 4.1259.004]

Image001
 

Tom & Selien Verhaeghe-Kimpe uit Gent

De aankoop van de woning te Gent, via Karl, is vlot verloren. Karl maakt tijd om uitgebreid uitleg te geven. Het maken van afspraken verliep ook vlot. Karl stelde zich flexibel op. Bij het tekenen van de compromis werd tijd genomen om op onze vragen een antwoord te geven. Vriendelijke en vlotte service!
[Dos. 4.1259.001]

Image001
 

Jonas & Lies Serru-Dumarey uit Oudenburg

In onze zoektocht naar een appartement aan zee, hadden we het geluk Karl tegen het lijf te lopen. Een joviale, sympathieke man die vooral opvalt door zijn klantvriendelijkheid. Tijdens onze eerste ontmoeting maakte hij tijd voor ons op zondagmiddag, omdat dit voor ons het best paste! Qua klantvriendelijkheid kan dit al tellen. Hij is bovendien technisch, esthetisch,... erg onderlegd. Bovendien legde hij ons op geen enkel moment enige druk op! Je merkt dat je met iemand met veel ervaring in de sector, in overleg gaat! Ook tijdens ons tweede bezoek bleef die professionaliteit erg opvallend.
Ondertussen gingen we over tot de aankoop en blijft Karl onze contactpersoon voor alle opvolging. Het is een plezier om je gedurende elk moment van het aankoopproces gesteund te voelen door een echte partner in vastgoed!
[Dos. 7.0055.002 & 097]

Image001
 

Tom & Jana Busschaert-Maene uit Zedelgem

Toen we een nieuwe woning gekocht hadden, moest onze woning nog verkocht worden. We namen Karl onder de arm... 100% vertrouwen 200% inzet & 300% professioneel... Karl hielp, met enkele tips, onze woning net dat tikkeltje beter op de markt te plaatsen... in één weekend was het verkocht, via het 'Immogoed - Bezoek & Bied'-systeem.
Bedankt om van onze sprong in het diepe, een geslaagde sprong te maken!
[Dos. 16-DLLN]

Image001
 

Willy & Marlene Blommaert-Ferket uit Beveren

Wanneer we onze chalet verkochten te Rochehaut, hebben we via Karl van Immogoed heel wat duidelijke info gekregen voor deze verkoop. Wat ons vooral opviel, was dat hij duidelijk en heel correct communiceert over de praktische en financiële kant. Langs deze weg wil ik Karl hiervoor bedanken, het is iemand die zijn vak kent en beheerst. Tevens is hij een vriendelijke en enthousiaste makelaar.

Johan De Vlieger uit Sint-Denijs-Westrem

Ik werk al jaren samen met Karl in zijn hoedanigheid van zelfstandig makelaar voor verschillende projecten/producten van Bostoen. Karl is erg professioneel, gedreven, accuraat en bijzonder communicatief. Hij is open en eerlijk, snel en bijzonder diligent. Hij geniet dan ook vertrouwen sedert geruime tijd. Twijfel niet aan een samenwerking met Karl, ik maak me sterk dat zulks als heel aangenaam zal worden ervaren !
Johan De Vlieger - CEO @Bostoen Groep NV

Image001
 

Jan Van Kerckhove uit Westende

Beste Karl, bedankt voor uw inzet en het bod voor de garage te verdedigen.
De ontvangt op het kantoor te Loppem was zeer vriendelijk & aangenaam.
[Dos. 70055109]

Jarne & Mandy Clarysse-Verkest uit Assebroek

Na een lange zoektocht naar ons droomhuis, kwamen we bij Karl van Immogoed.be terecht. Bij een 1ste bezoekmoment waren we meteen enthousiast, we konden daarbij zonder probleem een 2de en zelfs een 3de bezoeksmoment inplannen bij Karl. Al onze vragen werden beantwoord en de aankoop verliep vlot en correct. Ondertussen zijn we al verhuisd en zeer tevreden. Dankzij Karl, hebben mijn vriend en ik onze ideale woning gevonden, waarvoor duizendmaal dank!
[Dos. 48-DVLSTR]

Dennis & Liesbeth Carnier-De Vos uit Willebroek

Wij gingen onlangs naar een openhuizendag en kwamen daar in contact met Karl. Ondanks dat we onmiddellijk verliefd waren op het huis (bouwproject), zei Karl dat we er best nog eens een nachtje over konden slapen, omdat het misschien wel de grootste beslissing van ons leven ging zijn. Die ongedwongen sfeer en ons de kans geven om er rustig over na te denken: dat vonden we fijn ! Uiteindelijk hebben we beslist om het huis te kopen de avond erna, rond 22:00. En in al ons enthousiasme belden we Karl. Dat was geen probleem, ook op zulk laat uur stond hij voor ons klaar! Bij ons 2de contact viel ons vooral zijn passie en professionalisme op! Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en geregeld, zodat we niet voor onverwachte zaken zouden staan. Bedankt voor alles Karl.
[Dos. 15916]

Image001
 

Tom Filippusson uit Oostende

Toen ik bij Immogoed uitkwam omtrent de verkoop van mijn woning gaf Karl mij meteen een goed gevoel. De eerlijkheid, correctheid, gedrevenheid en professionaliteit die hij uitstraalde in het eerste gesprek, overtuigde mij direct om met Immogoed verder te gaan. Mijn woning werd professioneel online gezet, de bezoeken werden netjes geregeld en er was altijd correcte wederzijdse communicatie. Karl is altijd bereikbaar, telkens op tijd met alle documenten en eerlijk over het verloop van de verkoop. Binnen de 2 weken was mijn woning verkocht voor de prijs die ik met Karl vooraf had afgesproken, en dit is zeker te danken aan de werkijver & -wijze van Karl. Ik kan Immogoed ten zeerste aanraden!
[Dos. 205-SSTR] [Kopen voor verhuur]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons