Klanten aan het woord

Guy & Greta De Wolf-Wauters uit Halle

Beste Karl, we zijn supergelukkig dat we eindelijk ons appartement hebben gekocht in Koksijde. Graag willen wij je bedanken voor de professionele begeleiding en vooral het vele geduld dat je had met ons, vooraleer we finaal tot de aankoop overgingen. Steeds en nog altijd mogen wij op je steun en begeleiding rekenen, waarvoor onze oprechte dank ! Hartelijke groeten,
Guy en Greta
[Dos. 7.1914.008 + 023 + 030]

Tanita Deckmyn uit Oostende

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Ik kon altijd terecht met mijn vragen en er werd ook duidelijk gecommuniceerd. Zeer vlotte samenwerking!
[Dos. 7.1395.306 & 323]

Johan & Brigitte Maene-Ingelbrecht uit Oostende

Ons huis werd te groot en we waren op zoek naar iets kleiner. Afspraak gemaakt bij Karl. Bij de eerste kennismaking hadden we direct een goed gevoel en de samenwerking startte. We hadden een nieuw huis op het oog en stelden ons huidige huis te koop. Na slechts één week was ons huis verkocht! Een echt succes! Met zijn steun en advies is alles zeer goed verlopen. Ons huis werd verkocht en een nieuw huis werd aangekocht. [Dos. 40-SSTR & Dos. 13786]

Image001
 

Nicole Coenen uit De Haan

Vanaf de kennismaking met een empatische, sympathieke en steeds oplossingen zoekende vertegenwoordiger van het bouwbedrijf - Karl Duyvejonck - stond vast dat ik met dit bedrijf wou handelen. Dank voor de professionele hulp, maar eveneens de vriendelijkheid!
[Dos. 13784]

Image001
 

Martine De Pauw uit Oostende

Ik kreeg van Karl een rondleiding met alle nodige uitleg. Een vriendelijke behulpzame man en altijd bereikbaar. Toekomstgericht wanneer iemand zijn huis te koop stelt, breng ik Karl zeker op de hoogte. Een topman!
[Dos. 6-SUS]

Fanny Mestdag uit Olsene

Omdat ons moeder haar huis wou verkopen en zij niet zo goed wist hoe dit aan te pakken, hebben wij immogoed.be gecontacteerd. Karl heeft een kennismaking geregeld, het huis bekeken en er een eerlijke prijs op geplakt (het huis was al geschat en Karls schatting was ongeveer dezelfde). Hij gaf ons een gevoel van vertrouwen en dit bleek zeker te kloppen. Het huis is verkocht en ik moet eerlijk zeggen : immogoed.be is er direct 100% ingevlogen om dit te bekomen. Nog nooit gezien : er werden flyers gemaakt, spandoeken gedrukt, ieder bezoek of contact met potentiele kopers werd gemeld en feedback achteraf. Nu het huis is verkocht hebben wij ook geen zorgen. Alle nodige documenten, papieren,... wij moesten voor niks zorgen!
Bedankt Karl en team! Ik geef met veel plezier jullie visitekaartje door en kan alleen maar zeggen aan toekomstige verkopers en kopers, niet twijfelen : immogoed.be !
[Dos. 35-OBS]

Image001
 

Conny Pieters uit Oostende

Beste Karl, hartelijke dank voor de service die je me hebt gegeven bij het verkopen van mijn appartementen. Je hebt dit super gedaan, alles verliep vlot. Dikke merci. Conny.
[Dos. 7-HLN]

Image001
 

Rudy Vandewalle & Daisy uit Zedelgem

Een immo-makelaar is een persoon dewelke de wensen van 2 partijen (koper & verkoper) dient te verzoenen. Bij de verkoop van mijn ouderlijke woning is dit wonderwel geslaagd en dit in een heel korte tijdspanne. Immogoed is een aanrader. Groeten, Rudy & Daisy
[Dos. 70-LSTR]

Image001
 

Olivier & Kelly Hooft-Muys uit Oostende

Het was ons eerste keer dat wij een huis verkochten en kochten via een makelaar : alles is super verlopen! We konden ons geen betere makelaar vinden. Dank je wel Karl, om dit voor ons te verwezenlijken !
Groeten, Olivier & Kelly, Kayleigh & Melody
[Dos. 6-SUS & 40-SSTR]

Image001
 

Lieven & Katinka Vanderstraeten-De Bruyn uit Dendermonde

Beste Karl, bedankt voor de correcte en professionele dienst bij het aankopen van ons droomappartement te Bredene! Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en opvolging, niets was je teveel... je was goed voorbereid bij de bezichtiging en geloof mij, wij hebben andere bezichtigingen gehad. Ook de transparantie betreft uw onderhandelingsmogelijkheden stel ik zeer op prijs. Bedankt voor de fijne samenwerking, Katinka en Lieven
[Dos. 7.1395.301 & 324]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons