Klanten aan het woord

Johan & Linda Decramer-Blondeel uit Oostende

Toen wij geïnteresseerd waren in een woning van Bostoen die we wilden aankopen als investering om te verhuren, werd ons dhr. Karl Duyvejonck toegewezen. Wat een praatvaardige persoon! Maar wel een heel professionele vertegenwoordiger van Bostoen, die uitstekend zijn vak kent. Heel assertief: niet naar de mond praten van de klant maar duidelijk, doch heel beleefd, stellen waar het op aan komt. We kunnen hem ieder moment van de 7 dagen bereiken, ook de zondag. Ook zijn mails beantwoordt hij klaar en duidelijk en dagelijks. We kregen ook de nodige fiscale- en successie-tips mee, die voor ons soms heel nieuw waren. Ook als het soms wat stroever loopt met het vastkrijgen van afspraken met medewerkers van Bostoen, springt Karl steeds in de bres om alles vlot te laten verlopen. Chapeau! We bedanken hem dan ook uitermate voor de hele begeleiding van ons project, en durven in het vervolg nog steeds op hem rekenen tot aan de gehele afwerking van het project.
[Dos. 14506]

Dominique & Siska Carton-Denolf uit Desselgem

Wij hebben een zeer vlotte samenwerking met Immogoed en de bijhorende fotograaf achter de rug. Er was steeds een open en eerlijke communicatie. Ook werd er rekening gehouden met ons gezinsleven naar bezoekuren toe. Kortom, wij vinden Immogoed zeker een aanrader!
[Dos. 16-BSTR]

Image001
 

Hein & Griet Vanhuyse-Soetaert uit Wielsbeke

Dag Karl, bedankt voor de toffe en professionele manier waarmee je ons liet kennis maken met de kopers, heel sympathieke mensen trouwens. Ook blij dat jij erbij was! Een grote dankjewel voor al jouw inspanningen en enthousiasme waarmee je ervoor gegaan bent bij de verkoop van ons huis! Vlotte, correcte, oprechte, (h)eerlijke samenwerking! Hein & Griet.
[Dos. 8-DHSTR]

Image001
 

Nicole Van de Vijver uit Assebroek

Karl, dat verdient een pluim! Huis verkocht na video-bezoeken en 1ste kijkdag, voor meer dan de vraagprijs, super! Je inzet, energie & kennis zijn bewonderingswaardig. Mijn beperkte kennis met de computer... alles loste je op! Een dikken merci voor alles. Nicole
[Dos. 39-HSTR]

Image001
 

Hermine Van Goethem uit Destelbergen

Heel goede en eerlijke service. Perfect geholpen, snel en correct! Absolute aanrader!
[Dos. 39-HSTR]

Image001
 

Joran & Margot Sweerts-De Ketelaere uit Kruishoutem

Toen wij Bostoen contacteerden, kregen wij Karl als makelaar toegewezen. Karl was altijd direct bereikbaar, waar en wanneer wij maar belden. Ook konden wij met elke vraag bij hem terecht en heeft hij ook alles heel goed uitgelegd. Dit is onze eerste woning en we kennen natuurlijk niet zo veel en hoe alles verloopt. Ook betreft financieel advies en hoe we best in overleg gaan met de banken, konden wij bij Karl. De communicatie verliep heel goed, mijn vriend is van Antwerpen, dus alles verliep dubbel, ook daarbij was alles heel duidelijk. Conclusie : Hij heeft ons heel goed begeleid bij de aankoop van een eerste woning en zullen dit niet snel vergeten. Dankjewel Karl!
[Dos. 16819]

Anthony Verhaeghe uit Kortemark

Karl is een zakenpartner uit de 1000! Hoe deze samenwerking wordt ontwikkeld is onvoorstelbaar. In de begeleiding voor uw aan- of verkoop is Karl en zijn team de beste schakel. Uw vragen worden uiterst snel beantwoord en hij handelt zeer snel. Met zijn brede kennis in de bedrijfswereld en het vastgoed, bent u zeker bij immogoed aan het goede adres. Uw eerste of uw 10de aan- of verkoop, Karl verzorgt uw een zorgeloze transactie in dit verhaal!
[Dos. 77-NGW]

Image001
 

Paul & Hilde De Schrijver-Beerens uit Haaltert

Vorig jaar hebben we een nieuw appartement gekocht met Karl als makelaar. Daar we uiterst tevreden waren over de samenwerking, uitleg, beantwoorden van vragen, kennis van zaken, enz.... hebben we dan ook niet getwijfeld om Karl als verkoopsmakelaar in te schakelen voor de verkoop van ons vroeger appartement. Ondanks de moeilijke periode te wijden aan Covid-toestanden, was Karl steeds beschikbaar en geen enkele vraag was hem teveel. Bedankt Karl voor uw diensten en uiteraard bevelen we u graag aan toekomstige kopers/verkopers. [Dos. 7.2170.010+022 & Dos. 7.1.1-YZS]

Carine D'Ooghe uit Oostende

2 jaar geleden verkocht ik een handelspand via Immogoed.be. De positieve ervaring die ik toen had deed mij geen enkel moment twijfelen om terug contact op te nemen met Karl, om mijn appartement te verkopen. Ook nu verliep alles heel vlot. Karl is altijd bereikbaar en lost vragen zo goed als onmiddellijk op. Karl is dan ook '24/7 bereikbaar' en dit zijn geen loze woorden. Het appartement werd ook heel professioneel gefotografeerd, er werd een video gemaakt waardoor er een online videobezoek mogelijk was. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen werden zelf banners op de openbare weg geplaatst om het appartement in de kijker te zetten!
Karl je hebt mij, voor de 2de maal, kunnen overtuigen van je gedrevenheid. Dankjewel. Carine
[Dos. 10-PSTR]

Image001
 

Ashley Vandekerckhove uit Brugge

Ik ben enorm tevreden over de de dienstverlening die Karl beschikbaar stelt. Hij is heel vriendelijk, respectvol en geeft waardevolle extra informatie omtrent de koop. Als alleenstaande vrouw is het een grote stap om alleen een appartement te kopen, maar Karl stelde me gerust en beantwoordde al mijn vragen to-the-point en efficiënt. Iets wat ik enorm waardeer. Hij nam ook de moeite om meerdere bezoeken te organiseren zodat ik samen met mijn mama (die meer ervaring heeft in het beoordelen van een woning) de plek zelf kon bezoeken. Ik apprecieer ten zeerste alle hulp die we van hem hebben gekregen en zijn bemiddeling tussen de verkoper en mezelf. Ook de tips omtrent het bekomen van een hypothecair krediet, was een positief gegeven. Hij heeft me finaal de mogelijkheid gegeven om een standvastig leven uit te bouwen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
[Dos. 77-NGW 00.01]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons