Klanten aan het woord

Anthony Verhaeghe uit Kortemark

Karl is een zakenpartner uit de 1000! Hoe deze samenwerking wordt ontwikkeld is onvoorstelbaar. In de begeleiding voor uw aan- of verkoop is Karl en zijn team de beste schakel. Uw vragen worden uiterst snel beantwoord en hij handelt zeer snel. Met zijn brede kennis in de bedrijfswereld en het vastgoed, bent u zeker bij immogoed aan het goede adres. Uw eerste of uw 10de aan- of verkoop, Karl verzorgt uw een zorgeloze transactie in dit verhaal!
[Dos. 77-NGW]

Image001
 

Paul & Hilde De Schrijver-Beerens uit Haaltert

Vorig jaar hebben we een nieuw appartement gekocht met Karl als makelaar. Daar we uiterst tevreden waren over de samenwerking, uitleg, beantwoorden van vragen, kennis van zaken, enz.... hebben we dan ook niet getwijfeld om Karl als verkoopsmakelaar in te schakelen voor de verkoop van ons vroeger appartement. Ondanks de moeilijke periode te wijden aan Covid-toestanden, was Karl steeds beschikbaar en geen enkele vraag was hem teveel. Bedankt Karl voor uw diensten en uiteraard bevelen we u graag aan toekomstige kopers/verkopers. [Dos. 7.2170.010+022 & Dos. 7.1.1-YZS]

Carine D'Ooghe uit Oostende

2 jaar geleden verkocht ik een handelspand via Immogoed.be. De positieve ervaring die ik toen had deed mij geen enkel moment twijfelen om terug contact op te nemen met Karl, om mijn appartement te verkopen. Ook nu verliep alles heel vlot. Karl is altijd bereikbaar en lost vragen zo goed als onmiddellijk op. Karl is dan ook '24/7 bereikbaar' en dit zijn geen loze woorden. Het appartement werd ook heel professioneel gefotografeerd, er werd een video gemaakt waardoor er een online videobezoek mogelijk was. Op verschillende plaatsen in Vlaanderen werden zelf banners op de openbare weg geplaatst om het appartement in de kijker te zetten!
Karl je hebt mij, voor de 2de maal, kunnen overtuigen van je gedrevenheid. Dankjewel. Carine
[Dos. 10-PSTR]

Image001
 

Ashley Vandekerckhove uit Brugge

Ik ben enorm tevreden over de de dienstverlening die Karl beschikbaar stelt. Hij is heel vriendelijk, respectvol en geeft waardevolle extra informatie omtrent de koop. Als alleenstaande vrouw is het een grote stap om alleen een appartement te kopen, maar Karl stelde me gerust en beantwoordde al mijn vragen to-the-point en efficiënt. Iets wat ik enorm waardeer. Hij nam ook de moeite om meerdere bezoeken te organiseren zodat ik samen met mijn mama (die meer ervaring heeft in het beoordelen van een woning) de plek zelf kon bezoeken. Ik apprecieer ten zeerste alle hulp die we van hem hebben gekregen en zijn bemiddeling tussen de verkoper en mezelf. Ook de tips omtrent het bekomen van een hypothecair krediet, was een positief gegeven. Hij heeft me finaal de mogelijkheid gegeven om een standvastig leven uit te bouwen en daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.
[Dos. 77-NGW 00.01]

Wouter & Justine Termote-Naeyaert uit Hooglede

Mijn man en ik waren al even op zoek naar een 2de verblijf aan zee, liefst te Nieuwpoort. Na een tijdje zoeken op wat immo-site, kwamen we dit pand tegen. Ik besloot Karl te contacteren en niet veel later legden we een afspraak vast waarop we het pand bezichtigden. Alvorens het geplande bezoek, ontvingen we per mail het verkoopdossier.info met allerhande nuttige documenten en een professionele videotour, met zowel een volledige rondleiding van het appartement, alsook de omgeving. Karl zorgde voor een aangename ontvangst in het appartement. Na het bezoek had hij veel geduld met ons en communiceerde telkens op een correcte en professionele manier! Hij is letterlijk 7/7, 24/24 bereikbaar en slaagde erin om na 22u nog documenten door te sturen, die ik daags nadien nodig had voor de bank.
We zijn ontzettend blij met het appartement en willen Karl bedanken voor de vriendelijke en vlotte service voordien, tijdens en na de aankoop! Justine, Wouter, Skye & Maye
[Dos. 7.1.1-YZS]

Image001
 

Jurgen & Tine Deschepper-Vandewalle uit Torhout

Wij zijn uiterst tevreden over hoe de verkoop is verlopen. Zeer correcte informatie, geen verrassingen op het einde van de rit. Karl is steeds bereikbaar, zelfs op zondagen! Zeer stipt! Bij vragen hielp hij mee denken naar gepaste oplossingen. Vlotte, oprechte persoon. We zijn tevreden over de samenwerking en kunnen Karl zeker aanraden. Niets dan lovende woorden. We kijken al uit naar ons verblijf in Nieuwpoort!
[Dos. 7.2170.011 & 031]

Image001
 

Danté & Lara Govaert-Serruys uit Oostende

Wij waren op zoek naar een huis omgeving Oostende. We kwamen in aanraking met de woningen van Bostoen en Karl. Hij had meteen alle informatie mee die we nodig hadden. Karl kan de klant doorzien en ziet meteen naar welk soort huis de klant op zoek is. Hij toonde ons projecten die we nog nooit hadden bekeken en die beter geschikt waren voor ons! Sindsdien zijn we samen met Karl in het project gestapt. Zijn vlotte bereikbaarheid en spontaniteit waren een pluspunt! Bij het kopen van een huis is dat echter zeer belangrijk.
[Dos. 14480]

Image001
 

Eddy & Lut D'Hondt-De Koning uit Sint-Amandsberg

Wij hadden interesse in een nieuw te bouwen appartement van Bostoen te Lombardsijde. Karl stuurde ons direct alle nodige informatie. Ondertussen, bijna 2 maand na ons eerste contact, hebben we vandaag onze compromis ondertekend, (nochtans was het zondag vandaag). Hij stond op elk ogenblik klaar om onze vragen te beantwoorden, hetzij telefonisch, hetzij via mail. Of het nu weekdag of weekend was, overdag of 's avonds, steeds reageerde hij zeer snel. Karl is duidelijk en eerlijk in zijn antwoorden. Op die manier krijg je heel snel vertrouwen in zo iemand. Voor de aankoop van een woning is dat toch van groot belang. Wij zijn erg blij met onze aankoop en willen je graag al bedanken voor al je werk en informatie.
[Dos. 7.2178.007]

Image001
 

Roald Roels uit Oostende

De positieve ervaringen van de samenwerking met Karl, die mij het meest bijbleven zijn:
1) Zijn bereikbaarheid - Karl is altijd bereikbaar, elke dag van de week en heeft een antwoord op je vraag of verzoek, in soms zelfs enkele minuten tijd.
2) Het correct informeren - Duidelijke offertes met alle details, direct bij de klant op verzoek. Bij interesse in een pand bezorgt Karl je de toegang tot het verkoopdossier.info, de bundel met alle documenten, zodat de klant direct en onmiddellijk alle informatie kan (her)bekijken, wanneer hij maar wil.
Zo een service zie je bij weinig andere makelaars. Ook advies en tips over het bekomen van een hypothecaire lening, horen hier bij.
Deze elementen dragen alvast bij tot een efficiënt en aangenaam koop of verkoop proces.
[Dos. 14504]

Image001
 

Roel Verstraelen uit Diepenbeek

Mijn vrouw en ik waren actief op zoek naar een 2de verblijf aan de zee. Samen met Karl van Immogoed hebben wij een bezichtiging gedaan te Nieuwpoort. Deze bezichtiging verliep erg aangenaam zonder de onnodige en ongewenste verkoopspraatjes die je zo dikwijls te horen krijgt.
In eerste instantie stond het pand, dat we samen bezichtigd hebben, niet op de planning. Echter, vanwege de zeer professionele en uiterst nuttige videotour, die terug te vinden was op de website van Immogoed, die zowel een volledige rondleiding doorheen het pand alsook de omgeving (!) omvat, hebben we toch besloten dat het pand zeker een bezichtiging waard was.
Moest ikzelf ooit een pand wensen te verkopen, ben ik alvast blij dat ik uw nummer heb Karl ! 050 36 36 36
[Dos. 7.1.1-YZS]

Image001
 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons