Klanten aan het woord

Ryan Surmont uit Oostende

Wij hebben de compromis van ons nieuwbouwappartement ondertekend bij Karl, eerst en vooral omdat de ruimte en ligging ons enorm aanspraken, maar ook omdat het voorafgaande proces van informeren (oa. via verkoopdossier.info) zeer vlot en aangenaam verlopen is. Wij hadden enkele vragen en onduidelijkheden waar Karl ons, zelfs op zondag, mee heeft geholpen (waarvoor onze excuses). Ook in de Corona-tijden, stond Karl ons met raad en daad bij, waardoor wij ons nooit zorgen hebben moeten maken.
Bedankt, Karl!
[Dos. 7.1311.201]

Image001
 

Tina Van Mensel uit De Haan

Van in het begin een zeer vlot persoon. Steeds bereikbaar op elk moment van de dag, zelfs op zondag! Alles werd vlot afgehandeld en er werd zowel naar verkoper als koper geluisterd. Leuk cadeautje bij de compromis ontvangen.
Bedankt Karl! Tina.
[Dos. 11.02-SSTR]

Wayne & Marta Orban-Koczkodaj uit Bredene

Ik was gestart met makelaar x, de verkoop van beide panden liep niet zo vlot als door hen beloofd. Wanneer ik was overgestapt naar Immogoed.be waren mijn bevindingen wel positief. Er was een goeie samenwerking en er werd in eerlijkheid over de correcte verkoopsprijs gesproken. In de kortste tijd stond alles in geuren en kleuren op de websites met mooie foto's en 360°-tour (genomen door een professionele fotograaf) + 2 spandoekwagens + kleurfolders. Wat mij zeker bijblijft is het verkoopdossier.info, die we elke dag online konden bekijken. Zo hadden we steeds een grondig overzicht over de potentiële kopers. In een kleine 3 weken waren beide panden verkocht. Dus ik zou zeggen : "zeker een aanrader!"
[Dos. 11.02-SSTR & 108-PLN)

Image001
Image001
 

Freddy en Rita Capoen-Feys uit De Panne

Prima immo-kantoor. Zijn door Karl flink geholpen. Gaf antwoord op al onze vragen. Verkoop heel professioneel en correct afgehandeld. Karl is heel sympathieke en vriendelijke man. Aan te bevelen.
[Dos. 7.2182.104-105-012]

Mia Declerck uit Roeselare

Dikke merci Karl, voor je hulp bij het kopen van mijn nieuwe woning. Dankzij je eerlijke, vlotte samenwerking en vooral enorme vakkennis is het me gelukt. Ben zeer tevreden, echt een woning op mijn maat. Ik woon er heel graag. Karl je bent een topper, ik raad jou iedereen aan!
Mia

Chris Meens & Lisa Van Wulpen uit Oostende

Bedankt Karl voor je vriendelijke, behulpzame en professionele aanpak. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een positief gevoel bij de verkoop. Wanneer we met een vraag zaten werd deze per mail of telefonisch meteen behandeld. Je stond ons ook bij met advies rond het wettelijke en financiële aspect. Leuk om jou te leren kennen, je bent een onvergetelijke verkoper!
[Dos. 7.1311.101]

Image001
 

Jean-Pierre Vanderstraeten uit Schelle

Onze eerste ontmoeting met Karl Duyvejonck verliep in een ontspannen sfeer. Karl is een rustige persoonlijkheid met kennis van zaken. Hij heeft "uitstraling" en dat heeft zeker niet alleen met zijn lengte te maken. Hij kan alles, wat je hoeft te weten, op een rustige wijze uitleggen. Hij voelt aan wat mensen willen en weet hen professioneel te benaderen, om een vlotte gedachtenwisseling te bekomen en hen de juiste beslissing te laten nemen. Hij is gewoon een topper !
[Dos. 7.2182.107, 005 & 032]

Image001
 

Eddy Desmet uit Koksijde

Beste Karl, gladde verkopers en afgeborstelde immo-jongens zijn niet zo mijn ding !
Welnu, na contact met jou heb ik mogen ervaren dat het ook anders kan : Op een ongedwongen, spontane, vriendelijke manier, zonder commerciële druk en met eerlijke en correcte info. Ik ben dan ook super tevreden van jouw aanpak, wat ook héél snel tot een contract heeft geleid en waarbij ik me heel goed voel, ook in je verdere opvolging. Doe zo verder ! We komen elkaar zeker nog tegen. Succes !
[Dos. 7.2182.118, 017 & 034]

An Van Damme uit Lebbeke

Bedankt Karl voor je enthousiasme, je duidelijke en correcte info. Je straalt kennis van zaken en klantvriendelijkheid uit! Je praktische tips waren zeker een meerwaarde en de communicatie verliep heel vlot. Je hebt het talent om mensen op hun gemak te stellen bij belangrijke beslissingen. Ik denk dat velen in jouw branche een voorbeeld aan jou kunnen nemen.
[Dos. 7.1427.002]

Alexander Janssens uit Boom

Op een zeer gezonde manier zal Karl elk project dat onder zijn vleugels zit verdedigen, als een kloek haar jongen. De doelstellingen die hij voorgeschoteld krijgt vormen geen hindernis, maar prikkelen hem om minstens beter te doen.
Een hele fijne persoon, die in alle openheid met zijn collega's kan overleggen en samenwerken. Een commercieel profiel in hart en nieren, die het vertrouwen van mensen nooit zal beschamen!
Alexander Janssens - Architect - (ex)Regio-manager @Bostoen Groep NV

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons