Klanten aan het woord

Serge, Olivier & Melissa Rosseneu-Steyaert uit Brugge

Alles verloopt prima, duidelijke en correcte informatie, professionele aanpak en steeds bereikbaar. Je doet dit met hart en ziel, als klant kunnen wij dit ten volle appreciëren !
[Dos. 10885032]

Sandy & Brigitte Huyghebaert-Desmedt uit Oostende

Toen ons oog op een appartement viel in Oostende maakten we een afspraak met Karl voor een bezoek. Al snel merkten we dat Karl niet alleen een professionele aanpak genoot, maar verkoopt met passie. Alles wat we vroegen, niets was hem teveel. Steeds bezorgde hij ons de nodige gedetailleerde informatie.
Bedankt Karl voor je 200% inzet voor ons en alle tips!
[Dos. 197.1.1-DREM] [Kopen voor verhuur]

Paul, Conny en Phéline Messelier-Liephout uit Snellegem

De samenwerking met Karl, voor de aankoop van onze woning in Westkerke, is zeer vlot verlopen. Bij de bezoeken ter plaatse was alles goed gedocumenteerd en zeer in detail uitgewerkt. We wisten direct waar we stonden dankzij de professionele aanpak van Karl. Bij verdere vragen moesten we niet lang wachten op een antwoordje via mail en telefoon. Deze waren opnieuw voldoende gedocumenteerd. Karl is iemand die er ten volle voor gaat.
[Dos. 10885031]

Sigrid Jacobsen uit Ettelgem

Met passie en vakkennis kregen we van Karl een rondleiding in de passief-woning te Oostkamp. We voelden ons er onmiddellijk thuis. Hij heeft me verder perfect begeleid in de aankoop van de woning. Karl is een professioneel, correct en vriendelijke man. Bedankt Karl, om mij te begeleiden in de aankoop van een nieuwe thuis voor mij en mijn kinderen!
[Dos. 10070001]

Tibo-Insight Digital Imaging uit Hansbeke

De nieuwbouw residentie te Oudenburg, bestaande uit 3 appartementen, stond reeds meerder jaren slapend te koop bij 2 makelaarskantoren. Karl trad op als 3de makelaar. Hij benaderde het verkoopdossier vanuit een ander oogpunt. Zijn doelgroep : een investeerder die het geheel zou aankopen om te verhuren op langere termijn. De verhouding grondwaarde/constructiewaarde werd bijgestuurd, de vraagprijs + kosten werd afgetoetst aan een haalbare verhuurwaarde. En inderdaad, de initiële vraagprijs werd behaald door de grondige voorbereiding van het dossier en de extra zekerheid voor de investeerder.
"Als Karl er voor gaat, dan gaat hij er voor tot het resultaat!"
[Dos. 28-WSTR] [Kopen voor verhuur]

Patrick Lauwers uit Bredene

Karl en ik zaten heel snel op dezelfde lijn dankzij de open, snelle en correcte communicatie. Er kwam dan ook vrij vlug een overeenkomst uit de bus mede door de helderheid van de documenten en de bijhorende prijstabellen.
[Dos. 13737]

Bart Busschaert uit Kortemark

In het bouwbedrijf hadden we regelmatig periodes dat er wat minder werk was, of slecht weer. Karl stelde voor om zelf eigen projecten te bouwen of renoveren. Ik vond dat inderdaad een heel goed idee. Voor dit project heeft hij zelf de grond aangebracht. Dan hebben we samen de calculatie gemaakt. Wat willen we of kunnen we er op zetten? Een keer dat dit in orde was konden we vrij snel van start gaan en startte de verkoop bij Karl al. We hadden het plan en eens je het plan hebt, konden we eigenlijk al naar de mogelijke koper gaan. Nu staat de woning casco wind- & regendicht en kan de klant het zelf afwerken of alles nog aan ons vragen, dat wij het volledig afwerken. Die vrijheid is zeer makkelijk. Je hebt iemand teveel op een andere werf, geen probleem, je mag naar daar gaan, je kan direct beginnen. Ja, da's echt aangenaam samenwerken met Karl. Mocht Karl nog bouwgrond weten zijn, hij mag me zeker contacteren.
[Eigen grond]

Ine Deprez uit Oostende

Ik heb met Karl samengewerkt voor de aankoop van mijn nieuwe woning, maar vooral ook voor de verkoop van mijn huidige woning. Tijdens eerste gesprekken gaf hij een realistische inschatting van de vraagprijs, gebaseerd op objectieve informatie. Hij gaf me daarnaast ook heel wat tips mee om de woning bezoekklaar te maken. Tijdens het verkoopsproces hield Karl me stipt op de hoogte van de vooruitgang, met uiteindelijk een positieve uitkomst. De uitspraak ‘200% inzet’ is dus zeker van toepassing. Bedankt Karl!
[Dos. 125-TSTR & Dos. 14562]

Stefaan en Gwenny Dekempe-Lodens uit Blankenberge

Ik heb beroep gedaan op Karls diensten omdat ik van hem gehoord had dat hij zich goed specialiseert in projecten. Dat hij daar een goede voorbereiding had en ook kijkt naar de rendementen. Dat hij via de rendementsbepaling de prijsbepaling maakt en zo alles verder opbouwt. Er waren 10 appartementen, een commerciële ligging en 4 garages. Het was niet zo evident om dat in één geheel te verkopen. Ik wou het niet opsplitsen, ik had liever dat het in één geheel bleef. Daar was Karl sterk in, dat hij daar investeerders voor had. Hij steekt er zijn tijd in, hij zet er zijn tanden in, en hij laat het niet meer los. Hij heeft het project in twee maanden kunnen verkopen.
[Dos. 35-SDBSTR] [Kopen voor verhuur]

Ludwig & Cynthia Van Damme-De Smit uit Brugge

We hadden nog maar 2 jaar een appartement gekocht in Assebroek, toen we ons hart verloren aan de Oosteroever in Oostende. Redelijk wat extra's geïnvesteerd in de inrichting en terras. We waren toch niet 100% gerust in een vlotte verkoop, er stonden immers meerdere appartementen te koop in de nabije omgeving. Karl adviseerde een gesplitste verkoop (met btw-recuperatie) van het appartement en de garage apart. Heel veel tijd hiervoor was er niet, wegens de deadline btw. We realiseerden een redelijke meerwaarde op de dubbele garage, waardoor we ruimte hadden om het appartement aan een correcte prijs te verkopen. Karl is super gemotiveerd & professioneel, altijd goed gezind en zeer correct. We zouden direct opnieuw op hem beroep doen en raden hem ten zeerste aan.
[Dos. 9.2-MKBSTR]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons