Klanten aan het woord

Chris Meens & Lisa Van Wulpen uit Oostende

Bedankt Karl voor je vriendelijke, behulpzame en professionele aanpak. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een positief gevoel bij de verkoop. Wanneer we met een vraag zaten werd deze per mail of telefonisch meteen behandeld. Je stond ons ook bij met advies rond het wettelijke en financiële aspect. Leuk om jou te leren kennen, je bent een onvergetelijke verkoper!
[Dos. 7.1311.101]

Image001
 

Jean-Pierre Vanderstraeten uit Schelle

Onze eerste ontmoeting met Karl Duyvejonck verliep in een ontspannen sfeer. Karl is een rustige persoonlijkheid met kennis van zaken. Hij heeft "uitstraling" en dat heeft zeker niet alleen met zijn lengte te maken. Hij kan alles, wat je hoeft te weten, op een rustige wijze uitleggen. Hij voelt aan wat mensen willen en weet hen professioneel te benaderen, om een vlotte gedachtenwisseling te bekomen en hen de juiste beslissing te laten nemen. Hij is gewoon een topper !
[Dos. 7.2182.107, 005 & 032]

Image001
 

Eddy Desmet uit Koksijde

Beste Karl, gladde verkopers en afgeborstelde immo-jongens zijn niet zo mijn ding !
Welnu, na contact met jou heb ik mogen ervaren dat het ook anders kan : Op een ongedwongen, spontane, vriendelijke manier, zonder commerciële druk en met eerlijke en correcte info. Ik ben dan ook super tevreden van jouw aanpak, wat ook héél snel tot een contract heeft geleid en waarbij ik me heel goed voel, ook in je verdere opvolging. Doe zo verder ! We komen elkaar zeker nog tegen. Succes !
[Dos. 7.2182.118, 017 & 034]

An Van Damme uit Lebbeke

Bedankt Karl voor je enthousiasme, je duidelijke en correcte info. Je straalt kennis van zaken en klantvriendelijkheid uit! Je praktische tips waren zeker een meerwaarde en de communicatie verliep heel vlot. Je hebt het talent om mensen op hun gemak te stellen bij belangrijke beslissingen. Ik denk dat velen in jouw branche een voorbeeld aan jou kunnen nemen.
[Dos. 7.1427.002]

Alexander Janssens uit Boom

Op een zeer gezonde manier zal Karl elk project dat onder zijn vleugels zit verdedigen, als een kloek haar jongen. De doelstellingen die hij voorgeschoteld krijgt vormen geen hindernis, maar prikkelen hem om minstens beter te doen.
Een hele fijne persoon, die in alle openheid met zijn collega's kan overleggen en samenwerken. Een commercieel profiel in hart en nieren, die het vertrouwen van mensen nooit zal beschamen!
Alexander Janssens - Architect - (ex)Regio-manager @Bostoen Groep NV

AnneSophie Vancaeneghem uit Gent

Ik heb het genoegen gehad om met Karl een aantal jaren te mogen samenwerken. Ik heb hem leren kennen als een persoon met een commerciële ingesteldheid, die bovendien steeds resultaat gericht werkte. Daarbij was hij niet alleen bekommerd om zijn eigen doelstellingen, maar vooral om die van zijn opdrachtgever.
Zijn strategisch inzicht en positieve ingesteldheid, maakte dat het een zeer aangename samenwerking was, die leidde tot motivatie voor ons beiden en alle medewerkers!
AnneSophie Vancaeneghem - (ex)Verkoopdirecteur @Bostoen Groep NV

Stefaan en Gwenny Dekempe-Lodens uit Blankenberge

Ik heb beroep gedaan op Karls diensten omdat ik van hem gehoord had dat hij zich goed specialiseert in projecten. Dat hij daar een goede voorbereiding had en ook kijkt naar de rendementen. Dat hij via de rendementsbepaling de prijsbepaling maakt en zo alles verder opbouwt. Er waren 10 appartementen, een commerciële ligging en 4 garages. Het was niet zo evident om dat in één geheel te verkopen. Ik wou het niet opsplitsen, ik had liever dat het in één geheel bleef. Daar was Karl sterk in, dat hij daar investeerders voor had. Hij steekt er zijn tijd in, hij zet er zijn tanden in, en hij laat het niet meer los. Hij heeft het project in twee maanden kunnen verkopen.
[Dos. 35-SDBSTR] [Kopen voor verhuur]

Johan De Vlieger uit Sint-Denijs-Westrem

Ik werk al jaren samen met Karl in zijn hoedanigheid van zelfstandig makelaar voor verschillende projecten/producten van Bostoen. Karl is erg professioneel, gedreven, accuraat en bijzonder communicatief. Hij is open en eerlijk, snel en bijzonder diligent. Hij geniet dan ook vertrouwen sedert geruime tijd. Twijfel niet aan een samenwerking met Karl, ik maak me sterk dat zulks als heel aangenaam zal worden ervaren !
Johan De Vlieger - CEO @Bostoen Groep NV

Image001
 

Tom & Selien Verhaeghe-Kimpe uit Gent

De aankoop van de woning te Gent, via Karl, is vlot verloren. Karl maakt tijd om uitgebreid uitleg te geven. Het maken van afspraken verliep ook vlot. Karl stelde zich flexibel op. Bij het tekenen van de compromis werd tijd genomen om op onze vragen een antwoord te geven. Vriendelijke en vlotte service!
[Dos. 4.1259.001]

Image001
 

Jonas & Lies Serru-Dumarey uit Oudenburg

In onze zoektocht naar een appartement aan zee, hadden we het geluk Karl tegen het lijf te lopen. Een joviale, sympathieke man die vooral opvalt door zijn klantvriendelijkheid. Tijdens onze eerste ontmoeting maakte hij tijd voor ons op zondagmiddag, omdat dit voor ons het best paste! Qua klantvriendelijkheid kan dit al tellen. Hij is bovendien technisch, esthetisch, juridisch-notarieel, fiscaal... erg onderlegd. Bovendien legde hij ons op geen enkel moment enige druk op! Je merkt dat je met iemand met veel ervaring in de sector, in overleg gaat! Ook tijdens ons tweede bezoek bleef die professionaliteit erg opvallend.
Ondertussen gingen we over tot de aankoop en blijft Karl onze contactpersoon voor alle opvolging. Het is een plezier om je gedurende elk moment van het aankoopproces gesteund te voelen door een echte partner in vastgoed!
[Dos. 7.0055.002 & 097] [Kopen voor verhuur]

Image001
 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons