Klanten aan het woord

Rosario & Daisy Garofalo-Everaert uit Dendermonde

Ons huis was te groot en wij wilden verkopen. We zochten iets nieuw en kleiner. Afspraak gemaakt bij Karl: reeds bij het eerste gesprek wisten we direct dat we op het juiste adres waren bij hem. Heel goede en correcte samenwerking. Met zijn steun is alles zeer goed verlopen en zijn wij super tevreden. Hierbij nogmaals bedankt Karl!
[Dos. 17826]

Ronnyc en Laurette De Paepe-Loontiens uit Oostende

Karl is een prima makelaar met een vlotte, eerlijke en correcte samenwerking. Je kan met een gerust hart je woning toevertrouwen aan Karl, die een grote vakkennis heeft. Bedankt Karl !
[Dos. 10-GDL]

Christophe & Paul Lambert-Corty uit Maldegem

Nadat wij reeds lange tijd een handelspand wilden verkopen, werden wij via een kennis in contact gebracht met Karl. Deze kennis had ons Karl aanbevolen op basis van een succesvolle samenwerking. En wat bleek: Karl slaagde er effectief tamelijk vlug in om voor ons handelspand een koper te vinden. Makkelijk was het niet, maar hij nam veel initiatieven om ons pand in de kijker te plaatsen. Met succes.
[Dos. 25-STSTR]

Dominique & Greet Bogaert-Debo uit Roeselare

Wanneer vakkennis, professionaliteit en gedrevenheid samenkomen kan je met een gerust gemoed je vastgoeddossier toevertrouwen aan een professional zoals Karl ! Voor zo'n belangrijke beslissingen is dit een hele geruststelling.

Ian & Kelly Major-Geryl uit Oostende

Ons huis verkocht in een wip! Vlotte service, steeds bereikbaar! Bedankt!
[Dos. 111-ZWLSTR & Dos. 14444]

Peter & An Bettens-Vandenhaute uit Oosterzele

We waren op zoek naar een belegging in onroerend goed. Via het internet ‘Kopen voor verhuur’ kwamen we bij Karl terecht. Hij adviseerde ons op financieel & fiscaal vlak, evenals de praktische uitwerking er van. We hadden nooit gedacht dat wij een nieuwbouw met zo’n kleine eigen inbreng konden realiseren. Dit smaakt naar meer…
[Dos. 1436/442-428] [Kopen voor verhuur]

Filip & Annebel Vanhaeren-Deblock uit Brugge

Ons huis verkocht via Karl. Prima service! Altijd bereikbaar en vriendelijk. Goeie begeleiding over het gehele proces. Een aanrader!
[Dos. 20-BPSTR - Dos. 10070007]

Mickael & Nancy Malfoy-Jung uit Oostende

Karl is een uitstekende makelaar, eerlijke en correcte persoon. Tijdens de verkoop van ons huis (binnen de 3 weken verkocht) was er een vlotte communicatie en goede samenwerking.
[Dos. 125-VGNSTR]

Kurt & Els Desoete-Deloof uit Zwevezele

Els en ik zochten naar een degelijke investering zonder al te veel risico. Vastgoed is vandaag zeker geen onlogische keuze. Het brengt in ieder geval meer op dan het spaarboekje! Onze zoektocht naar een opbrengsteigendom heeft ons uiteindelijk geleid naar een passiefhuis in Bredene. Eigenlijk mag je niet denken: wat zou ik willen? Het gaat er om wat de wensen van toekomstige huurders zullen zijn. De prijs voor de bouw van een passiefhuis verschilt niet veel van een klassieke woning. Maar een passiefhuis behoudt intrinsiek meer van zijn waarde door ook in de verre toekomst aan alle energienormen te voldoen. Iets wat de herverkoopwaarde zeker ten goede komt! Het geeft een goed gevoel dat je potentiële huurders een erg groot comfort kan schenken, zonder ze op stijgende energiekosten te jagen. We zijn tevreden over de begeleiding, de aankoop, de verhuring en het rendement!
[Dos. 13725] [Kopen voor verhuur]

Stephane & Tiny Crombez-Baillieu uit Oudenburg

Karl, we hebben een goed gevoel bij onze aankoop en ook bij de manier waarop u dat organiseert.
[Dos. 1387/116] [Kopen voor verhuur]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons