Klanten aan het woord

Thierry & Chantal Charlier-Hoste uit Oostende

Mijn echtgenote en ikzelf hebben Karl leren kennen tijdens een opendeurdag te Oostende. Direct hebben wij vlotte, gedetailleerde en professionele informatie gekregen over een nieuwbouw woning te Bredene. Toen vernamen wij eveneens dat hij zich ook wou engageren met de verkoop van ons appartement. Alles is op een zeer correcte en vlotte manier verlopen! Binnen de 3 weken was het appartement verkocht en aansluitend de nieuwe woning gekocht. Wij zijn zeer tevreden met Karl's aanpak & werkwijze. Hij straalt ook een zeer aangenaam vertrouwen uit! Echt een aanrader! Thierry en Chantal
[Dos. 1-FSTR & Dos. 13783]

Met deze willen wij je nog eens bijkomend bedanken voor je professionele aanwezigheid bij de notariële verkoopakte van het appartement!
Het werd zeer geapprecieerd!

Image001
 

Andy, Vanessa, Aagje en Verve Rycx-Loones uit Brugge

We konden ondervinden dat Immogoed en Karl in ons verkoopproces voor transparantie, duidelijkheid, bereikbaarheid en een administratieve correcte opvolging staan. Mails en telefoonoproepen werden vlot beantwoord. Karl volgde onze vragen goed op. Door zijn zorgzame en gedreven support bleven wij met de voeten op de grond. De gezette stappen in ons verkoopdossier konden we meevolgen via een digitaal rapport waardoor we ons extra betrokken voelden. Tijdens het ganse proces werden we als gezin betrokken en als gezin aangesproken. Onze appreciatie hiervoor. De kinderen (14 jaar en 12 jaar) hebben dit ook gevoeld. Onze woning is verkocht en we merken dat Karl zijn 200% inzet ook overbrengt naar de kopers en er ook voor hen is. Wij kunnen nu volop beginnen met ons verhuisplan. Op weg naar nieuwe perspectieven. We wensen dat Immogoed mag meeschrijven aan nog vele verhalen van verkopers en kopers. Succes in hetgeen jullie verder ondernemen.
[Dos. 22-SPNSTR]

Image001
 

Steve & Yakina Eyland-Bouilliart uit Bredene

We zijn onlangs in contact gekomen met Karl. Hij is zeer vriendelijk en spontaan. Toen wij informeerden over de nieuwe woningen in Bredene, werden wij goed begeleid in het krijgen van een uitgebreide uitleg. Ook ons liet hij aan het woord en luisterde naar onze wensen. Tijdens het ondertekenen van de compromis, werd alles zeer grondig uitgelegd, woord voor woord. Aanvullende vragen mochten zeker gesteld worden. Door zijn klantvriendelijkheid voelden wij ons onmiddellijk op ons gemak. Vriendelijk bedankt voor de begeleiding in de eerste fase van de bouw.
[Dos. 13787]

Kris & Tania Goderis-Van Ossel uit Oostende

Dag Karl, hiermee willen we je zeggen hoe dankbaar we zijn :
"Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe kleinere woning kwamen we in contact met Karl. Bij hem voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. Ieder moment van de dag konden we op hem rekenen. Steeds stond hij ons vriendelijk te woord en hielp hij ons zoveel hij kon. Karl is vriendelijk, stipt, nauwkeurig, eerlijk en betrouwbaar. De verkoop van ons huis was een moeilijke bevalling, maar toch heeft Karl het professioneel aangepakt en opgelost.
Bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor ons."

[Dos. 10885034 & Dos. 10-NSTR]

Pedro Ollieuz uit Oostende

In nood ken je je familieleden, zonder verder hierop in te gaan, heb ik besloten om een woning aan te kopen en te verhuren aan mijn zus. Ze wou in Bredene blijven wonen. Door m'n job als postbode kan ik de regio's goed inschatten qua aangename buurt. De Groenendijk heeft mij door de vrolijkheid van m'n gepensioneerde collega (die iedereen goeiedag riep) toch een goede indruk nagelaten, dichtbij m'n eigen wijk den Opex, ook aan de hoek Havenstraat-Taboralaan.
De gemoedelijkheid waarmee Karl de woning presenteerde en je als nieuweling in de aankoop begeleidt, stel ik zeker op prijs! Bij het kiezen van de keuken bij ILO-keukens in Drongen werd ik ook goed opgevangen, zonder opdringen kan je er beslissen wat je wenst. Het startkapitaal bijeen krijgen bezorgt mij het meeste stress, maar voel me goed omringd door zowel Karl, notaris en verzekeraar.
[Dos. 13765] [Kopen voor verhuur]

Vic Quintens uit Oostende

Ik mocht Karl ontmoeten toen wij, mijn broer en ik, op zoek waren naar een appartement. Dat hadden we vlug gevonden. En nu de verkoop van mijn eigen huis? Karl stond me bij met alle praktische dingen:
- Hoe het huis klaarmaken voor de verkoop?
- Welke dingen nog aanpakken en welke dingen niet?
- Wat zeker in orde brengen en wat nog nakijken?
Heel wat raad en daadwerkelijke hulp. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden en gingen er een opendeurdagen door. Vond ik super: vele mensen die kwamen kijken op die dag, dus geen 7 dagen op 7 dat je bezoek diende te ontvangen. En Karl nam alles op zich!
Een aanrader om met Karl samen te werken: samen zoeken naar oplossingen en daarbij rekening houden met wat de klant wil. De vele gesprekken hebben tot de verkoop geleid. Nu is het afwachten om naar het appartement te trekken…
Dankjewel Karl voor je inzet, die mijn eigen verwachtingen overtrof!
[Dos. 71311206 + 208 & Dos. 71311207 + 209 & Dos. 388-STSD]

Angélique & Jimmy De Paradé-Janssens uit Koekelberg

Dankzij Karl hebben wij onze droomwoning aan de kust gevonden. Hij gaf ons meteen een zeer vertrouwd gevoel en luisterde zeer goed naar onze wensen, waardoor hij exact wist waar wij naar op zoek waren. Karl is uiterst professioneel, geeft correcte en volledige informatie en volgt de hele verkoop op de voet.
Bedankt Karl voor de uitstekende service en jouw 200% inzet!
[Dos. 12160004]

Carine D'Ooghe uit Oostende

Karl heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen bij het verkopen van ons huis. Om goede kansen te hebben op de immo-markt, zette Karl alle mogelijke middelen in. Zo stonden promotieborden langs de baan, werden er grote raamstickers gemaakt en stond ook een 'open huis'-dag gepland. Maar deze was niet nodig daar de woning in korte tijd verkocht was. Wanneer ik vragen had, kreeg ik hier steeds een duidelijk antwoord op. Ook tijdens zijn verlof maakte Karl de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Karl en kan hem ten sterkste aanbevelen.
[Dos. 142-SSTR]

Image001
 

Martine Wellecomme uit Oostende

Ontvangen voicemail : Hallo Meneer, u spreekt met Wellecomme Martine. Het was alleen maar om mijn appreciatie te geven over het bezoek aan de Steensedijk in Oostende. Uw folder is magnifiek, 'k heb dit nog nooit gezien. Uw opvolging van de zaak is prima en het onthaal door Bieke was goed ! U bent zeker aan te bevelen. Nog een fijne dag.
[Dos. 388-STSD]

Tom & Shirley Eneman-Ampe uit Bredene

We zijn in contact gekomen met Karl via onze ouders. We konden snel een afspraak maken om de woning te bezoeken. Hij gaf ons een duidelijke en uitgebreide rondleiding in de woning en dacht met ons mee hoe we de woning konden inrichten en onze bestaande meubelen plaatsen. Toen we de beslissing namen om voor de woning te gaan, was Karl verder gedreven en correct met ons. De compromis werd vlot in orde gebracht en uitgebreid toegelicht. De verdere instanties werden ook allemaal ingelicht door Karl zelf, waardoor wijzelf eigenlijk aan niks anders, dan de vreugde rond onze eerste woning, moesten denken. Dankzij Karl is alles snel, eenvoudig en vlot verlopen. Dank je wel!
[Dos. 13764]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons