Klanten aan het woord

Jan Van Kerckhove uit Westende

Beste Karl, bedankt voor uw inzet en het bod voor de garage te verdedigen.
De ontvangt op het kantoor te Loppem was zeer vriendelijk & aangenaam.
[Dos. 70055109]

Jarne & Mandy Clarysse-Verkest uit Assebroek

Na een lange zoektocht naar ons droomhuis, kwamen we bij Karl van Immogoed.be terecht. Bij een 1ste bezoekmoment waren we meteen enthousiast, we konden daarbij zonder probleem een 2de en zelfs een 3de bezoeksmoment inplannen bij Karl. Al onze vragen werden beantwoord en de aankoop verliep vlot en correct. Ondertussen zijn we al verhuisd en zeer tevreden. Dankzij Karl, hebben mijn vriend en ik onze ideale woning gevonden, waarvoor duizendmaal dank!
[Dos. 48-DVLSTR]

Serge Kervyn de Meerendre uit De Pinte

Wij hebben drie passieve woningen aangekocht te Eeklo : een goede verrassing! Voor ons geluk werden wij begeleid door Karl. Hij had gaf ons op alles een correct antwoord, loste elk probleem op en was steeds bereikbaar. Als de vraag zich nog stelt in de toekomst, zullen wij graag dezelfde weg volgen.
[Dos. 16550-16553-16555] [Kopen voor verhuur]

Dennis & Liesbeth Carnier-De Vos uit Willebroek

Wij gingen onlangs naar een openhuizendag en kwamen daar in contact met Karl. Ondanks dat we onmiddellijk verliefd waren op het huis (bouwproject), zei Karl dat we er best nog eens een nachtje over konden slapen, omdat het misschien wel de grootste beslissing van ons leven ging zijn. Die ongedwongen sfeer en ons de kans geven om er rustig over na te denken: dat vonden we fijn ! Uiteindelijk hebben we beslist om het huis te kopen de avond erna, rond 22:00. En in al ons enthousiasme belden we Karl. Dat was geen probleem, ook op zulk laat uur stond hij voor ons klaar! Bij ons 2de contact viel ons vooral zijn passie en professionalisme op! Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en geregeld, zodat we niet voor onverwachte zaken zouden staan. Bedankt voor alles Karl.
[Dos. 15916]

Image001
 

Tom Filippusson uit Oostende

Toen ik bij Immogoed uitkwam omtrent de verkoop van mijn woning gaf Karl mij meteen een goed gevoel. De eerlijkheid, correctheid, gedrevenheid en professionaliteit die hij uitstraalde in het eerste gesprek, overtuigde mij direct om met Immogoed verder te gaan. Mijn woning werd professioneel online gezet, de bezoeken werden netjes geregeld en er was altijd correcte wederzijdse communicatie. Karl is altijd bereikbaar, telkens op tijd met alle documenten en eerlijk over het verloop van de verkoop. Binnen de 2 weken was mijn woning verkocht voor de prijs die ik met Karl vooraf had afgesproken, en dit is zeker te danken aan de werkijver & -wijze van Karl. Ik kan Immogoed ten zeerste aanraden!
[Dos. 205-SSTR] [Kopen voor verhuur]

Joke Wittebolle uit Zwevezele

Beste Karl, dank je wel om de aankoop van ons appartement te Oostende in goede banen te leiden! Er was een zeer vlotte communicatie en je straalt vertrouwen uit! Ook achteraf blijf je steeds bereikbaar voor verdere vragen! We zijn zeer tevreden!
[Dos. 1-FSTR]

Frank & Ginette Cornelis-Vandevoorde uit Sint-Michiels

“Immogoed, goed gekozen!” is geen holle slogan. De eerste ontmoeting met makelaar Karl schonk ons onmiddellijk vertrouwen ; uitvoerig kregen we duidelijke informatie en nuttige aanbevelingen. De folder is zeer verzorgd en geeft een helder overzicht van de belangrijkste gegevens, mooi geïllustreerd met professionele foto’s. Vervolgens verliep de samenwerking heel vlot, het dossier werd van nabij opgevolgd en de woning werd binnen de 2 weken verkocht! Onze dank en vriendelijk groeten, Ginette en Frank
[Dos. 16-TZK]

Thierry & Chantal Charlier-Hoste uit Oostende

Mijn echtgenote en ikzelf hebben Karl leren kennen tijdens een opendeurdag te Oostende. Direct hebben wij vlotte, gedetailleerde en professionele informatie gekregen over een nieuwbouw woning te Bredene. Toen vernamen wij eveneens dat hij zich ook wou engageren met de verkoop van ons appartement. Alles is op een zeer correcte en vlotte manier verlopen! Binnen de 3 weken was het appartement verkocht en aansluitend de nieuwe woning gekocht. Wij zijn zeer tevreden met Karl's aanpak & werkwijze. Hij straalt ook een zeer aangenaam vertrouwen uit! Echt een aanrader! Thierry en Chantal
[Dos. 1-FSTR & Dos. 13783]

Met deze willen wij je nog eens bijkomend bedanken voor je professionele aanwezigheid bij de notariële verkoopakte van het appartement!
Het werd zeer geapprecieerd!

Image001
 

Andy, Vanessa, Aagje en Verve Rycx-Loones uit Brugge

We konden ondervinden dat Immogoed en Karl in ons verkoopproces voor transparantie, duidelijkheid, bereikbaarheid en een administratieve correcte opvolging staan. Mails en telefoonoproepen werden vlot beantwoord. Karl volgde onze vragen goed op. Door zijn zorgzame en gedreven support bleven wij met de voeten op de grond. De gezette stappen in ons verkoopdossier konden we meevolgen via een digitaal rapport waardoor we ons extra betrokken voelden. Tijdens het ganse proces werden we als gezin betrokken en als gezin aangesproken. Onze appreciatie hiervoor. De kinderen (14 jaar en 12 jaar) hebben dit ook gevoeld. Onze woning is verkocht en we merken dat Karl zijn 200% inzet ook overbrengt naar de kopers en er ook voor hen is. Wij kunnen nu volop beginnen met ons verhuisplan. Op weg naar nieuwe perspectieven. We wensen dat Immogoed mag meeschrijven aan nog vele verhalen van verkopers en kopers. Succes in hetgeen jullie verder ondernemen.
[Dos. 22-SPNSTR]

Image001
 

Steve & Yakina Eyland-Bouilliart uit Bredene

We zijn onlangs in contact gekomen met Karl. Hij is zeer vriendelijk en spontaan. Toen wij informeerden over de nieuwe woningen in Bredene, werden wij goed begeleid in het krijgen van een uitgebreide uitleg. Ook ons liet hij aan het woord en luisterde naar onze wensen. Tijdens het ondertekenen van de compromis, werd alles zeer grondig uitgelegd, woord voor woord. Aanvullende vragen mochten zeker gesteld worden. Door zijn klantvriendelijkheid voelden wij ons onmiddellijk op ons gemak. Vriendelijk bedankt voor de begeleiding in de eerste fase van de bouw.
[Dos. 13787]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons