Klanten aan het woord

Carine D'Ooghe uit Oostende

Karl heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen bij het verkopen van ons huis. Om goede kansen te hebben op de immo-markt, zette Karl alle mogelijke middelen in. Zo stonden promotieborden langs de baan, werden er grote raamstickers gemaakt en stond ook een 'open huis'-dag gepland. Maar deze was niet nodig daar de woning in korte tijd verkocht was. Wanneer ik vragen had, kreeg ik hier steeds een duidelijk antwoord op. Ook tijdens zijn verlof maakte Karl de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Karl en kan hem ten sterkste aanbevelen.
[Dos. 142-SSTR]

Image001
 

Martine Wellecomme uit Oostende

Ontvangen voicemail : Hallo Meneer, u spreekt met Wellecomme Martine. Het was alleen maar om mijn appreciatie te geven over het bezoek aan de Steensedijk in Oostende. Uw folder is magnifiek, 'k heb dit nog nooit gezien. Uw opvolging van de zaak is prima en het onthaal door Bieke was goed ! U bent zeker aan te bevelen. Nog een fijne dag.
[Dos. 388-STSD]

Tom & Shirley Eneman-Ampe uit Bredene

We zijn in contact gekomen met Karl via onze ouders. We konden snel een afspraak maken om de woning te bezoeken. Hij gaf ons een duidelijke en uitgebreide rondleiding in de woning en dacht met ons mee hoe we de woning konden inrichten en onze bestaande meubelen plaatsen. Toen we de beslissing namen om voor de woning te gaan, was Karl verder gedreven en correct met ons. De compromis werd vlot in orde gebracht en uitgebreid toegelicht. De verdere instanties werden ook allemaal ingelicht door Karl zelf, waardoor wijzelf eigenlijk aan niks anders, dan de vreugde rond onze eerste woning, moesten denken. Dankzij Karl is alles snel, eenvoudig en vlot verlopen. Dank je wel!
[Dos. 13764]

Kenneth & Bieke Aerts-Lemmens uit Rumst

Toen ons oog viel op het nieuwbouwproject De Parel te Niel, brachten we een bezoek aan de kijkwoning. Bij ons bezoek merkten we al snel dat geen enkele vraag te veel was en werden we uitgebreid geïnformeerd. Ook nadien was er steeds sprake van een snelle en vlotte communicatie via mail en telefoon. Karl is niet alleen professioneel maar ook een persoon die zijn job met hart en ziel doet!
Karl maakt zijn slogan ‘u kunt rekenen op mijn 200% inzet voor uw dossier’ helemaal waar!
[Dos. 15932]

Peter Vancoillie uit Oostende

Ik ben in contact gekomen met Karl tijdens een opendeurdag in een kijkwoning te Oostende. Ik kreeg een vlotte uitleg over een appartement waar ik interesse in had en vernam eveneens dat hij zich ook voor de verkoop van mijn huidige woning wou engageren. Deze werd in een mum van tijd verkocht aan een correct ingestelde vraagprijs. Ik werd continue op de hoogte gehouden van de vorderingen, zowel telefonisch als via een online link . Karl denkt met je mee en geeft advies om je project te doen slagen. Als ik straks ook mijn nieuwbouwappartement kan binnenstappen zonder zorgen, dan ben ik de man eeuwig dankbaar.
[Dos. 71311102 + 109 & Dos. 69-SSTR]

Serge, Olivier & Melissa Rosseneu-Steyaert uit Brugge

Alles verloopt prima, duidelijke en correcte informatie, professionele aanpak en steeds bereikbaar. Je doet dit met hart en ziel, als klant kunnen wij dit ten volle appreciëren !
[Dos. 10885032]

Sandy & Brigitte Huyghebaert-Desmedt uit Oostende

Toen ons oog op een appartement viel in Oostende maakten we een afspraak met Karl voor een bezoek. Al snel merkten we dat Karl niet alleen een professionele aanpak genoot, maar verkoopt met passie. Alles wat we vroegen, niets was hem teveel. Steeds bezorgde hij ons de nodige gedetailleerde informatie.
Bedankt Karl voor je 200% inzet voor ons en alle tips!
[Dos. 197.1.1-DREM] [Kopen voor verhuur]

Paul, Conny en Phéline Messelier-Liephout uit Snellegem

De samenwerking met Karl, voor de aankoop van onze woning in Westkerke, is zeer vlot verlopen. Bij de bezoeken ter plaatse was alles goed gedocumenteerd en zeer in detail uitgewerkt. We wisten direct waar we stonden dankzij de professionele aanpak van Karl. Bij verdere vragen moesten we niet lang wachten op een antwoordje via mail en telefoon. Deze waren opnieuw voldoende gedocumenteerd. Karl is iemand die er ten volle voor gaat.
[Dos. 10885031]

Sigrid Jacobsen uit Ettelgem

Met passie en vakkennis kregen we van Karl een rondleiding in de passief-woning te Oostkamp. We voelden ons er onmiddellijk thuis. Hij heeft me verder perfect begeleid in de aankoop van de woning. Karl is een professioneel, correct en vriendelijke man. Bedankt Karl, om mij te begeleiden in de aankoop van een nieuwe thuis voor mij en mijn kinderen!
[Dos. 10070001]

Patrick Lauwers uit Bredene

Karl en ik zaten heel snel op dezelfde lijn dankzij de open, snelle en correcte communicatie. Er kwam dan ook vrij vlug een overeenkomst uit de bus mede door de helderheid van de documenten en de bijhorende prijstabellen.
[Dos. 13737]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons