Klanten aan het woord

AnneSophie Vancaeneghem uit Gent

Ik heb het genoegen gehad om met Karl een aantal jaren te mogen samenwerken. Ik heb hem leren kennen als een persoon met een commerciële ingesteldheid, die bovendien steeds resultaat gericht werkte. Daarbij was hij niet alleen bekommerd om zijn eigen doelstellingen, maar vooral om die van zijn opdrachtgever.
Zijn strategisch inzicht en positieve ingesteldheid, maakte dat het een zeer aangename samenwerking was, die leidde tot motivatie voor ons beiden en alle medewerkers!
AnneSophie Vancaeneghem - (ex)Verkoopdirecteur @Bostoen Groep NV

Stefaan en Gwenny Dekempe-Lodens uit Blankenberge

Ik heb beroep gedaan op Karls diensten omdat ik van hem gehoord had dat hij zich goed specialiseert in projecten. Dat hij daar een goede voorbereiding had en ook kijkt naar de rendementen. Dat hij via de rendementsbepaling de prijsbepaling maakt en zo alles verder opbouwt. Er waren 10 appartementen, een commerciële ligging en 4 garages. Het was niet zo evident om dat in één geheel te verkopen. Ik wou het niet opsplitsen, ik had liever dat het in één geheel bleef. Daar was Karl sterk in, dat hij daar investeerders voor had. Hij steekt er zijn tijd in, hij zet er zijn tanden in, en hij laat het niet meer los. Hij heeft het project in twee maanden kunnen verkopen.
[Dos. 35-SDBSTR] [Kopen voor verhuur]

Johan De Vlieger uit Sint-Denijs-Westrem

Ik werk al jaren samen met Karl in zijn hoedanigheid van zelfstandig makelaar voor verschillende projecten/producten van Bostoen. Karl is erg professioneel, gedreven, accuraat en bijzonder communicatief. Hij is open en eerlijk, snel en bijzonder diligent. Hij geniet dan ook vertrouwen sedert geruime tijd. Twijfel niet aan een samenwerking met Karl, ik maak me sterk dat zulks als heel aangenaam zal worden ervaren !
Johan De Vlieger - CEO @Bostoen Groep NV

Image001
 

Tom & Selien Verhaeghe-Kimpe uit Gent

De aankoop van de woning te Gent, via Karl, is vlot verloren. Karl maakt tijd om uitgebreid uitleg te geven. Het maken van afspraken verliep ook vlot. Karl stelde zich flexibel op. Bij het tekenen van de compromis werd tijd genomen om op onze vragen een antwoord te geven. Vriendelijke en vlotte service!
[Dos. 4.1259.001]

Image001
 

Jonas & Lies Serru-Dumarey uit Oudenburg

In onze zoektocht naar een appartement aan zee, hadden we het geluk Karl tegen het lijf te lopen. Een joviale, sympathieke man die vooral opvalt door zijn klantvriendelijkheid. Tijdens onze eerste ontmoeting maakte hij tijd voor ons op zondagmiddag, omdat dit voor ons het best paste! Qua klantvriendelijkheid kan dit al tellen. Hij is bovendien technisch, esthetisch, juridisch-notarieel, fiscaal... erg onderlegd. Bovendien legde hij ons op geen enkel moment enige druk op! Je merkt dat je met iemand met veel ervaring in de sector, in overleg gaat! Ook tijdens ons tweede bezoek bleef die professionaliteit erg opvallend.
Ondertussen gingen we over tot de aankoop en blijft Karl onze contactpersoon voor alle opvolging. Het is een plezier om je gedurende elk moment van het aankoopproces gesteund te voelen door een echte partner in vastgoed!
[Dos. 7.0055.002 & 097] [Kopen voor verhuur]

Image001
 

Lindsey & Kenny Haghedooren-Ceuppens uit Gent

We waren niet echt op zoek om een woning te kopen, maar na een informatief bezoek waren we direct in de hemel! Een mooie nieuwbouw woning vlak bij centrum Gent, met tuin voor de hond. Karl nam de tijd om een goede uitleg te geven over het pand en alles in detail goed te schetsen. Indien we vragen hadden was hij steeds bereid hier de tijd voor te nemen. Hij heeft alles in zijn macht gedaan om onze wensen te laten uitkomen. Klantvriendelijkheid staat hier steeds bovenaan, dikke pluim!
[Dos. 4.1259.004]

Image001
 

Fabrice & Silke Stritzel-Nolf uit Sint-Michiels

De zoektocht naar ons droomhuis heeft niet lang geduurd. Bij ons eerste bezoek waren we direct overtuigd en de verkoop was snel geregeld. Het huis stond amper een halve dag te koop. Dankzij Karl konden we de woning nog een aantal keer nadien bezoeken. Ook het contact met Karl verliep heel vlot. Als we nog wat info nodig hadden, duurde dit nooit lang. Heel erg bedankt!
[Dos. 35-RSTR]

Tibo-Insight Digital Imaging uit Hansbeke

De nieuwbouw residentie te Oudenburg, bestaande uit 3 appartementen, stond reeds meerder jaren slapend te koop bij 2 makelaarskantoren. Karl trad op als 3de makelaar. Hij benaderde het verkoopdossier vanuit een ander oogpunt. Zijn doelgroep : een investeerder die het geheel zou aankopen om te verhuren op langere termijn. De verhouding grondwaarde/constructiewaarde werd bijgestuurd, de vraagprijs + kosten werd afgetoetst aan een haalbare verhuurwaarde. En inderdaad, de initiële vraagprijs werd behaald door de grondige voorbereiding van het dossier en de extra zekerheid voor de investeerder.
"Als Karl er voor gaat, dan gaat hij er voor tot het resultaat!"
[Dos. 28-WSTR] [Kopen voor verhuur]

Willy & Marlene Blommaert-Ferket uit Beveren

Wanneer we onze chalet verkochten te Rochehaut, hebben we via Karl van Immogoed heel wat duidelijke info gekregen voor deze verkoop. Wat ons vooral opviel, was dat hij duidelijk en heel correct communiceert over de praktische en financiële kant. Langs deze weg wil ik Karl hiervoor bedanken, het is iemand die zijn vak kent en beheerst. Tevens is hij een vriendelijke en enthousiaste makelaar.
[Dos. 63-CDF]

Image001
 

Tom & Jana Busschaert-Maene uit Zedelgem

Toen we een nieuwe woning gekocht hadden, moest onze woning nog verkocht worden. We namen Karl onder de arm... 100% vertrouwen 200% inzet & 300% professioneel... Karl hielp, met enkele tips, onze woning net dat tikkeltje beter op de markt te plaatsen... in één weekend was het verkocht, via het 'Immogoed - Bezoek & Bied'-systeem.
Bedankt om van onze sprong in het diepe, een geslaagde sprong te maken!
[Dos. 16-DLLN]

Image001
 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons