Klanten aan het woord

Jan & Bo Garcia Ortega-Samaey uit Ieper

Bedankt Karl voor de super service bij de aankoop van onze nieuwe woning in Ieper. Je hielp ons met alle vragen en bedenkingen, ook op zon- & feestdagen. Ook bedankt voor de mooie extra die we kregen bij de ondertekening van de compromis! We kijken alvast uit naar de verhuis naar onze droomwoning!
[Dos. 1.2164.043]

Image001
 

Jetty Sypre uit Sint-Andries

Dag Karl, via deze weg wil ik je nog eens bedanken voor alle hulp bij het verkopen van het huis van mijn broer. Het was zeker niet evident in die moeilijke tijd, jij hebt ook van het eerste tot het laatste alles voor ons geregeld. Je hebt je 200% ingezet en binnen de twee weken was het huis verkocht. Ik ben je daar enorme dankbaar voor. Karl je bent een uitstekende makelaar, een eerlijk en correct persoon. Ik zal je zeker aan iedereen aanraden. Dank je wel. Jetty, Luc & familie.
[Dos. 163-THSTR]

Willy & Ria Gryspeerdt-Verdonck uit Hooglede

Bedankt Karl voor het correcte en vlotte verloop van de aankoop van ons tweede verblijf. Je was altijd bereikbaar om voor ons de nodige informatie te geven en onze vragen te beantwoorden. Het is fijn om goed begeleid te zijn bij dit belangrijk moment. Willy en Ria.
[Dos. 108-PLN]

Image001
 

Ryan Surmont uit Oostende

Wij hebben de compromis van ons nieuwbouwappartement ondertekend bij Karl, eerst en vooral omdat de ruimte en ligging ons enorm aanspraken, maar ook omdat het voorafgaande proces van informeren (oa. via verkoopdossier.info) zeer vlot en aangenaam verlopen is. Wij hadden enkele vragen en onduidelijkheden waar Karl ons, zelfs op zondag, mee heeft geholpen (waarvoor onze excuses). Ook in de Corona-tijden, stond Karl ons met raad en daad bij, waardoor wij ons nooit zorgen hebben moeten maken.
Bedankt, Karl!
[Dos. 7.1311.201]

Image001
 

Tina Van Mensel uit De Haan

Van in het begin een zeer vlot persoon. Steeds bereikbaar op elk moment van de dag, zelfs op zondag! Alles werd vlot afgehandeld en er werd zowel naar verkoper als koper geluisterd. Leuk cadeautje bij de compromis ontvangen.
Bedankt Karl! Tina.
[Dos. 11.02-SSTR]

Wayne & Marta Orban-Koczkodaj uit Bredene

Ik was gestart met makelaar x, de verkoop van beide panden liep niet zo vlot als door hen beloofd. Wanneer ik was overgestapt naar Immogoed.be waren mijn bevindingen wel positief. Er was een goeie samenwerking en er werd in eerlijkheid over de correcte verkoopsprijs gesproken. In de kortste tijd stond alles in geuren en kleuren op de websites met mooie foto's en 360°-tour (genomen door een professionele fotograaf) + 2 spandoekwagens + kleurfolders. Wat mij zeker bijblijft is het verkoopdossier.info, die we elke dag online konden bekijken. Zo hadden we steeds een grondig overzicht over de potentiële kopers. In een kleine 3 weken waren beide panden verkocht. Dus ik zou zeggen : "zeker een aanrader!"
[Dos. 11.02-SSTR & 108-PLN)

Image001
Image001
 

Freddy en Rita Capoen-Feys uit De Panne

Prima immo-kantoor. Zijn door Karl flink geholpen. Gaf antwoord op al onze vragen. Verkoop heel professioneel en correct afgehandeld. Karl is heel sympathieke en vriendelijke man. Aan te bevelen.
[Dos. 7.2182.104-105-012]

Mia Declerck uit Roeselare

Dikke merci Karl, voor je hulp bij het kopen van mijn nieuwe woning. Dankzij je eerlijke, vlotte samenwerking en vooral enorme vakkennis is het me gelukt. Ben zeer tevreden, echt een woning op mijn maat. Ik woon er heel graag. Karl je bent een topper, ik raad jou iedereen aan!
Mia

Chris Meens & Lisa Van Wulpen uit Oostende

Bedankt Karl voor je vriendelijke, behulpzame en professionele aanpak. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een positief gevoel bij de verkoop. Wanneer we met een vraag zaten werd deze per mail of telefonisch meteen behandeld. Je stond ons ook bij met advies rond het wettelijke en financiële aspect. Leuk om jou te leren kennen, je bent een onvergetelijke verkoper!
[Dos. 7.1311.101]

Image001
 

Jean-Pierre Vanderstraeten uit Schelle

Onze eerste ontmoeting met Karl Duyvejonck verliep in een ontspannen sfeer. Karl is een rustige persoonlijkheid met kennis van zaken. Hij heeft "uitstraling" en dat heeft zeker niet alleen met zijn lengte te maken. Hij kan alles, wat je hoeft te weten, op een rustige wijze uitleggen. Hij voelt aan wat mensen willen en weet hen professioneel te benaderen, om een vlotte gedachtenwisseling te bekomen en hen de juiste beslissing te laten nemen. Hij is gewoon een topper !
[Dos. 7.2182.107, 005 & 032]

Image001
 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons