Klanten aan het woord

Stefaan en Gwenny Dekempe-Lodens uit Blankenberge

Ik heb beroep gedaan op Karls diensten omdat ik van hem gehoord had dat hij zich goed specialiseert in projecten. Dat hij daar een goede voorbereiding had en ook kijkt naar de rendementen. Dat hij via de rendementsbepaling de prijsbepaling maakt en zo alles verder opbouwt. Er waren 10 appartementen, een commerciële ligging en 4 garages. Het was niet zo evident om dat in één geheel te verkopen. Ik wou het niet opsplitsen, ik had liever dat het in één geheel bleef. Daar was Karl sterk in, dat hij daar investeerders voor had. Hij steekt er zijn tijd in, hij zet er zijn tanden in, en hij laat het niet meer los. Hij heeft het project in twee maanden kunnen verkopen.
[Dos. 35-SDBSTR] [Kopen voor verhuur]

Ludwig & Cynthia Van Damme-De Smit uit Brugge

We hadden nog maar 2 jaar een appartement gekocht in Assebroek, toen we ons hart verloren aan de Oosteroever in Oostende. Redelijk wat extra's geïnvesteerd in de inrichting en terras. We waren toch niet 100% gerust in een vlotte verkoop, er stonden immers meerdere appartementen te koop in de nabije omgeving. Karl adviseerde een gesplitste verkoop (met btw-recuperatie) van het appartement en de garage apart. Heel veel tijd hiervoor was er niet, wegens de deadline btw. We realiseerden een redelijke meerwaarde op de dubbele garage, waardoor we ruimte hadden om het appartement aan een correcte prijs te verkopen. Karl is super gemotiveerd & professioneel, altijd goed gezind en zeer correct. We zouden direct opnieuw op hem beroep doen en raden hem ten zeerste aan.
[Dos. 9.2-MKBSTR]

Rosario & Daisy Garofalo-Everaert uit Dendermonde

Ons huis was te groot en wij wilden verkopen. We zochten iets nieuw en kleiner. Afspraak gemaakt bij Karl: reeds bij het eerste gesprek wisten we direct dat we op het juiste adres waren bij hem. Heel goede en correcte samenwerking. Met zijn steun is alles zeer goed verlopen en zijn wij super tevreden. Hierbij nogmaals bedankt Karl!
[Dos. 17826]

Ronnyc en Laurette De Paepe-Loontiens uit Oostende

Karl is een prima makelaar met een vlotte, eerlijke en correcte samenwerking. Je kan met een gerust hart je woning toevertrouwen aan Karl, die een grote vakkennis heeft. Bedankt Karl !
[Dos. 10-GDL]

Christophe & Paul Lambert-Corty uit Maldegem

Nadat wij reeds lange tijd een handelspand wilden verkopen, werden wij via een kennis in contact gebracht met Karl. Deze kennis had ons Karl aanbevolen op basis van een succesvolle samenwerking. En wat bleek: Karl slaagde er effectief tamelijk vlug in om voor ons handelspand een koper te vinden. Makkelijk was het niet, maar hij nam veel initiatieven om ons pand in de kijker te plaatsen. Met succes.
[Dos. 25-STSTR]

Dominique & Greet Bogaert-Debo uit Roeselare

Wanneer vakkennis, professionaliteit en gedrevenheid samenkomen kan je met een gerust gemoed je vastgoeddossier toevertrouwen aan een professional zoals Karl ! Voor zo'n belangrijke beslissingen is dit een hele geruststelling.

Ian & Kelly Major-Geryl uit Oostende

Ons huis verkocht in een wip! Vlotte service, steeds bereikbaar! Bedankt!
[Dos. 111-ZWLSTR & Dos. 14444]

Peter & An Bettens-Vandenhaute uit Oosterzele

We waren op zoek naar een belegging in onroerend goed. Via het internet ‘Kopen voor verhuur’ kwamen we bij Karl terecht. Hij adviseerde ons op financieel & fiscaal vlak, evenals de praktische uitwerking er van. We hadden nooit gedacht dat wij een nieuwbouw met zo’n kleine eigen inbreng konden realiseren. Dit smaakt naar meer…
[Dos. 1436/442-428] [Kopen voor verhuur]

Filip & Annebel Vanhaeren-Deblock uit Brugge

Ons huis verkocht via Karl. Prima service! Altijd bereikbaar en vriendelijk. Goeie begeleiding over het gehele proces. Een aanrader!
[Dos. 20-BPSTR - Dos. 10070007]

Serge Kervyn de Meerendre uit De Pinte

Wij hebben drie passieve woningen aangekocht te Eeklo : een goede verrassing! Voor ons geluk werden wij begeleid door Karl. Hij had gaf ons op alles een correct antwoord, loste elk probleem op en was steeds bereikbaar. Als de vraag zich nog stelt in de toekomst, zullen wij graag dezelfde weg volgen.
[Dos. 16550-16553-16555] [Kopen voor verhuur]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons