Klanten aan het woord

Danté & Lara Govaert-Serruys uit Oostende

Wij waren op zoek naar een huis omgeving Oostende. We kwamen in aanraking met de woningen van Bostoen en Karl. Hij had meteen alle informatie mee die we nodig hadden. Karl kan de klant doorzien en ziet meteen naar welk soort huis de klant op zoek is. Hij toonde ons projecten die we nog nooit hadden bekeken en die beter geschikt waren voor ons! Sindsdien zijn we samen met Karl in het project gestapt. Zijn vlotte bereikbaarheid en spontaniteit waren een pluspunt! Bij het kopen van een huis is dat echter zeer belangrijk.
[Dos. 14480]

Image001
 

Eddy & Lut D'Hondt-De Koning uit Sint-Amandsberg

Wij hadden interesse in een nieuw te bouwen appartement van Bostoen te Lombardsijde. Karl stuurde ons direct alle nodige informatie. Ondertussen, bijna 2 maand na ons eerste contact, hebben we vandaag onze compromis ondertekend, (nochtans was het zondag vandaag). Hij stond op elk ogenblik klaar om onze vragen te beantwoorden, hetzij telefonisch, hetzij via mail. Of het nu weekdag of weekend was, overdag of 's avonds, steeds reageerde hij zeer snel. Karl is duidelijk en eerlijk in zijn antwoorden. Op die manier krijg je heel snel vertrouwen in zo iemand. Voor de aankoop van een woning is dat toch van groot belang. Wij zijn erg blij met onze aankoop en willen je graag al bedanken voor al je werk en informatie.
[Dos. 7.2178.007]

Image001
 

Roald Roels uit Oostende

De positieve ervaringen van de samenwerking met Karl, die mij het meest bijbleven zijn:
1) Zijn bereikbaarheid - Karl is altijd bereikbaar, elke dag van de week en heeft een antwoord op je vraag of verzoek, in soms zelfs enkele minuten tijd.
2) Het correct informeren - Duidelijke offertes met alle details, direct bij de klant op verzoek. Bij interesse in een pand bezorgt Karl je de toegang tot het verkoopdossier.info, de bundel met alle documenten, zodat de klant direct en onmiddellijk alle informatie kan (her)bekijken, wanneer hij maar wil.
Zo een service zie je bij weinig andere makelaars. Ook advies en tips over het bekomen van een hypothecaire lening, horen hier bij.
Deze elementen dragen alvast bij tot een efficiënt en aangenaam koop of verkoop proces.
[Dos. 14504]

Image001
 

Roel Verstraelen uit Diepenbeek

Mijn vrouw en ik waren actief op zoek naar een 2de verblijf aan de zee. Samen met Karl van Immogoed hebben wij een bezichtiging gedaan te Nieuwpoort. Deze bezichtiging verliep erg aangenaam zonder de onnodige en ongewenste verkoopspraatjes die je zo dikwijls te horen krijgt.
In eerste instantie stond het pand, dat we samen bezichtigd hebben, niet op de planning. Echter, vanwege de zeer professionele en uiterst nuttige videotour, die terug te vinden was op de website van Immogoed, die zowel een volledige rondleiding doorheen het pand alsook de omgeving (!) omvat, hebben we toch besloten dat het pand zeker een bezichtiging waard was.
Moest ikzelf ooit een pand wensen te verkopen, ben ik alvast blij dat ik uw nummer heb Karl ! 050 36 36 36
[Dos. 7.1.1-YZS]

Image001
 

Dothy Vandamme uit Sint-Michiels

Een tijdje geleden waren we van plan om een appartement aan de kust te kopen. Dat is altijd onze droom geweest in geval de dag komt dat onze huidige woning te groot wordt. Het was – vreesden wij – een sprong in het duister. Hoe zouden wij dat project opstarten, hoe zou dat avontuur aflopen, maar vooral - laat ons eerlijk zijn - wie kon je vertrouwen? Niks dan vraagtekens dus. Eerder toevallig zagen wij een appartement in Bredene, deel van een nieuwbouw van firma Bostoen. Karl Duyvejonck bleek één van de verkopers en wij contacteerden hem. Sedert die dag werd onze sprong in het duister een waar lichtpunt. Wij werden totaal vrijblijvend ingelicht en kregen een correct antwoord op onze duizend vragen. Op een avond laat stuurden wij nog een mail naar Karl. Wij dachten : die leest hij dan wel morgen vroeg. Niks van... diezelfde avond (nacht bijna) kregen wij nog antwoord en – je gelooft het of niet – hij kwam nog plannen in onze brievenbus deponeren. Die Karl is werkelijk een vat boordevol energie en die energie, die hij wellicht ook voor andere zaken zou kunnen aanwenden, gebruikt hij volop om zijn klanten op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. Zelfs items waarvan wij dachten dat die uiteindelijk niet meer tot zijn takenpakket behoorden, werden vriendelijk, spontaan en bereidwillig behandeld. Karl begeleidt je en staat je bij tot het einde van de procedure en zelfs daarna. Wij hebben tenslotte het appartement aangekocht en wij hebben het ons nog geen seconde beklaagd. Wij zijn Karl daarvoor ontzettend dankbaar.
[Dos. 7.1395.407 & 418]

Guy & Greta De Wolf-Wauters uit Halle

Beste Karl, we zijn supergelukkig dat we eindelijk ons appartement hebben gekocht in Koksijde. Graag willen wij je bedanken voor de professionele begeleiding en vooral het vele geduld dat je had met ons, vooraleer we finaal tot de aankoop overgingen. Steeds en nog altijd mogen wij op je steun en begeleiding rekenen, waarvoor onze oprechte dank ! Hartelijke groeten,
Guy en Greta
[Dos. 7.1914.008 + 023 + 030]

Image001
 

René Wullen uit Sint-Michiels

Beste Karl, wij waren moeilijke mensen om een appartement te vinden aan de kust. Het moest een nieuwbouw zijn, op wandelafstand van de zee, een kleine, gezellig residentie en het moest in een groene omgeving liggen. Onze ogen vielen op Bredene aan de spuikom. Dank zij jouw vele tussenkomsten, regelingen, stipte afspraken, jouw contactpersonen, beroepservaring, geduld, kennis van het dossier, vriendelijkheid,... was de aankoop rond in juist één maand tijd. Niets is jou te veel. Met Karl is het all-in !
[Dos. 7.1395.407 & 418]

Image001
 

Tanita Deckmyn uit Oostende

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Ik kon altijd terecht met mijn vragen en er werd ook duidelijk gecommuniceerd. Zeer vlotte samenwerking, in de aankoop van mijn nieuwbouw appartement te Bredene!
[Dos. 7.1395.306 & 323]

Image001
 

Johan & Brigitte Maene-Ingelbrecht uit Oostende

Ons huis werd te groot en we waren op zoek naar iets kleiner. Afspraak gemaakt bij Karl. Bij de eerste kennismaking hadden we direct een goed gevoel en de samenwerking startte. We hadden een nieuw huis op het oog en stelden ons huidige huis te koop. Na slechts één week was ons huis verkocht! Een echt succes! Met zijn steun en advies is alles zeer goed verlopen. Ons huis werd verkocht en een nieuw huis werd aangekocht. [Dos. 40-SSTR & Dos. 13786]

Image001
 

Nicole Coenen uit De Haan

Vanaf de kennismaking met een empatische, sympathieke en steeds oplossingen zoekende vertegenwoordiger van het bouwbedrijf - Karl Duyvejonck - stond vast dat ik met dit bedrijf wou handelen. Dank voor de professionele hulp, maar eveneens de vriendelijkheid!
[Dos. 13784]

Image001
 

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons