Klanten aan het woord

Kurt & Els Desoete-Deloof uit Zwevezele

Els en ik zochten naar een degelijke investering zonder al te veel risico. Vastgoed is vandaag zeker geen onlogische keuze. Het brengt in ieder geval meer op dan het spaarboekje! Onze zoektocht naar een opbrengsteigendom heeft ons uiteindelijk geleid naar een passiefhuis in Bredene. Eigenlijk mag je niet denken: wat zou ik willen? Het gaat er om wat de wensen van toekomstige huurders zullen zijn. De prijs voor de bouw van een passiefhuis verschilt niet veel van een klassieke woning. Maar een passiefhuis behoudt intrinsiek meer van zijn waarde door ook in de verre toekomst aan alle energienormen te voldoen. Iets wat de herverkoopwaarde zeker ten goede komt! Het geeft een goed gevoel dat je potentiële huurders een erg groot comfort kan schenken, zonder ze op stijgende energiekosten te jagen. We zijn tevreden over de begeleiding, de aankoop, de verhuring en het rendement!
[Dos. 13725] [Kopen voor verhuur]

Stephane & Tiny Crombez-Baillieu uit Oudenburg

Karl, we hebben een goed gevoel bij onze aankoop en ook bij de manier waarop u dat organiseert.
[Dos. 1387/116] [Kopen voor verhuur]

Guyentie Bogaert uit Gent

Dag Karl, via deze weg wil ik je nog eens enorm bedanken voor de hulp en het advies bij het kopen van het huis in de Heiveldstraat te Gent.
Heel vriendelijke makelaar en uitstekend advies!
[Aankoop-advies]

Miguel & Brenda Bauwens-De Graeve uit Gavere

Wij waren op zoek naar een bijkomend onroerend goed als opbrengst ter verhuur. Vroeger hadden we reeds een appartement gekocht, volledig met eigen middelen. Bij Karl echter kregen we bijkomend fiscaal en financieel advies. Hij zocht ons ook een appartement die voldeed aan onze wensen en berekende ons de maximale eigen inbreng en het effect van de hefboom van het vreemd vermogen. Met een eigen inbreng van € 100.000 zijn wij eigenaar geworden van een appartement aan zee, permanente bewoning en verhuurd tegen de aktedatum van de aankoop.
[Dos. 55/487-542-520] [Kopen voor verhuur]

Dirk Spitaels uit Dilbeek

Karl is een gedreven man, kent de residentiële markt uitstekend. Zeer correct naar klanten toe, geeft hen steeds de juiste raad.
Echt een professional !
Dirk Spitaels - (ex)Verkoopdirecteur @Bostoen Groep NV

Frank & Martine Louwers-Van Damme uit Sleidinge

Als alternatief op het spaarboekje, waarmee je momenteel eigenlijk geld verliest, hebben wij een nieuwbouw appartement aangekocht. Karl adviseerde ons dit deels te betalen met een hypothecair krediet, omdat onze fiscale korf eigenlijk niet meer werd benut. Verder werd ons een marktstudie voorgelegd betreft de te verwachten huurrendementen. Het professioneel advies werd afgerond met een gepersonaliseerde rentabiliteitsfiche van het pand. Wij zijn tevreden over onze inflatie-bestendige investering met permanente verhuring. Dank je wel Karl!
[Dos. 1437/449-455] [Kopen voor verhuur]

Peter Impe

Karl, veel succes met je nieuwe uitdagingen, ik ben er zeker van dat je dit goed zal doen.... je bent een geboren sales met een hart voor de klant!
Peter Impe - (ex)CEO @Bostoen Groep NV

Stephan Bostoen uit Drongen

Karl is heel snel in het opvolgen en het beantwoorden van vragen van de klant, vriendelijk, correct en professioneel.
Stephan Bostoen - (ex)CEO @Bostoen Groep NV en mede-eigenaar

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons