Klanten aan het woord

Kenneth & Bieke Aerts-Lemmens uit Rumst

Toen ons oog viel op het nieuwbouwproject De Parel te Niel, brachten we een bezoek aan de kijkwoning. Bij ons bezoek merkten we al snel dat geen enkele vraag te veel was en werden we uitgebreid geïnformeerd. Ook nadien was er steeds sprake van een snelle en vlotte communicatie via mail en telefoon. Karl is niet alleen professioneel maar ook een persoon die zijn job met hart en ziel doet!
Karl maakt zijn slogan ‘u kunt rekenen op mijn 200% inzet voor uw dossier’ helemaal waar!
[Dos. 15932]

Peter Vancoillie uit Oostende

Ik ben in contact gekomen met Karl tijdens een opendeurdag in een kijkwoning te Oostende. Ik kreeg een vlotte uitleg over een appartement waar ik interesse in had en vernam eveneens dat hij zich ook voor de verkoop van mijn huidige woning wou engageren. Deze werd in een mum van tijd verkocht aan een correct ingestelde vraagprijs. Ik werd continue op de hoogte gehouden van de vorderingen, zowel telefonisch als via een online link . Karl denkt met je mee en geeft advies om je project te doen slagen. Als ik straks ook mijn nieuwbouwappartement kan binnenstappen zonder zorgen, dan ben ik de man eeuwig dankbaar.
[Dos. 71311102 + 109 & Dos. 69-SSTR]

Serge, Olivier & Melissa Rosseneu-Steyaert uit Brugge

Alles verloopt prima, duidelijke en correcte informatie, professionele aanpak en steeds bereikbaar. Je doet dit met hart en ziel, als klant kunnen wij dit ten volle appreciëren !
[Dos. 10885032]

Sandy & Brigitte Huyghebaert-Desmedt uit Oostende

Toen ons oog op een appartement viel in Oostende maakten we een afspraak met Karl voor een bezoek. Al snel merkten we dat Karl niet alleen een professionele aanpak genoot, maar verkoopt met passie. Alles wat we vroegen, niets was hem teveel. Steeds bezorgde hij ons de nodige gedetailleerde informatie.
Bedankt Karl voor je 200% inzet voor ons en alle tips!
[Dos. 197.1.1-DREM] [Kopen voor verhuur]

Paul, Conny en Phéline Messelier-Liephout uit Snellegem

De samenwerking met Karl, voor de aankoop van onze woning in Westkerke, is zeer vlot verlopen. Bij de bezoeken ter plaatse was alles goed gedocumenteerd en zeer in detail uitgewerkt. We wisten direct waar we stonden dankzij de professionele aanpak van Karl. Bij verdere vragen moesten we niet lang wachten op een antwoordje via mail en telefoon. Deze waren opnieuw voldoende gedocumenteerd. Karl is iemand die er ten volle voor gaat.
[Dos. 10885031]

Sigrid Jacobsen uit Ettelgem

Met passie en vakkennis kregen we van Karl een rondleiding in de passief-woning te Oostkamp. We voelden ons er onmiddellijk thuis. Hij heeft me verder perfect begeleid in de aankoop van de woning. Karl is een professioneel, correct en vriendelijke man. Bedankt Karl, om mij te begeleiden in de aankoop van een nieuwe thuis voor mij en mijn kinderen!
[Dos. 10070001]

Patrick Lauwers uit Bredene

Karl en ik zaten heel snel op dezelfde lijn dankzij de open, snelle en correcte communicatie. Er kwam dan ook vrij vlug een overeenkomst uit de bus mede door de helderheid van de documenten en de bijhorende prijstabellen.
[Dos. 13737]

Bart Busschaert uit Kortemark

In het bouwbedrijf hadden we regelmatig periodes dat er wat minder werk was, of slecht weer. Karl stelde voor om zelf eigen projecten te bouwen of renoveren. Ik vond dat inderdaad een heel goed idee. Voor dit project heeft hij zelf de grond aangebracht. Dan hebben we samen de calculatie gemaakt. Wat willen we of kunnen we er op zetten? Een keer dat dit in orde was konden we vrij snel van start gaan en startte de verkoop bij Karl al. We hadden het plan en eens je het plan hebt, konden we eigenlijk al naar de mogelijke koper gaan. Nu staat de woning casco wind- & regendicht en kan de klant het zelf afwerken of alles nog aan ons vragen, dat wij het volledig afwerken. Die vrijheid is zeer makkelijk. Je hebt iemand teveel op een andere werf, geen probleem, je mag naar daar gaan, je kan direct beginnen. Ja, da's echt aangenaam samenwerken met Karl. Mocht Karl nog bouwgrond weten zijn, hij mag me zeker contacteren.
[Eigen grond]

Ine Deprez uit Oostende

Ik heb met Karl samengewerkt voor de aankoop van mijn nieuwe woning, maar vooral ook voor de verkoop van mijn huidige woning. Tijdens eerste gesprekken gaf hij een realistische inschatting van de vraagprijs, gebaseerd op objectieve informatie. Hij gaf me daarnaast ook heel wat tips mee om de woning bezoekklaar te maken. Tijdens het verkoopsproces hield Karl me stipt op de hoogte van de vooruitgang, met uiteindelijk een positieve uitkomst. De uitspraak ‘200% inzet’ is dus zeker van toepassing. Bedankt Karl!
[Dos. 125-TSTR & Dos. 14562]

Ludwig & Cynthia Van Damme-De Smit uit Brugge

We hadden nog maar 2 jaar een appartement gekocht in Assebroek, toen we ons hart verloren aan de Oosteroever in Oostende. Redelijk wat extra's geïnvesteerd in de inrichting en terras. We waren toch niet 100% gerust in een vlotte verkoop, er stonden immers meerdere appartementen te koop in de nabije omgeving. Karl adviseerde een gesplitste verkoop (met btw-recuperatie) van het appartement en de garage apart. Heel veel tijd hiervoor was er niet, wegens de deadline btw. We realiseerden een redelijke meerwaarde op de dubbele garage, waardoor we ruimte hadden om het appartement aan een correcte prijs te verkopen. Karl is super gemotiveerd & professioneel, altijd goed gezind en zeer correct. We zouden direct opnieuw op hem beroep doen en raden hem ten zeerste aan.
[Dos. 9.2-MKBSTR]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons