Klanten aan het woord

Kris & Tania Goderis-Van Ossel uit Oostende

Dag Karl, hiermee willen we je zeggen hoe dankbaar we zijn :
"Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe kleinere woning kwamen we in contact met Karl. Bij hem voelden we ons onmiddellijk op ons gemak. Ieder moment van de dag konden we op hem rekenen. Steeds stond hij ons vriendelijk te woord en hielp hij ons zoveel hij kon. Karl is vriendelijk, stipt, nauwkeurig, eerlijk en betrouwbaar. De verkoop van ons huis was een moeilijke bevalling, maar toch heeft Karl het professioneel aangepakt en opgelost.
Bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor ons."

[Dos. 10885034 & Dos. 10-NSTR]

Pedro Ollieuz uit Oostende

In nood ken je je familieleden, zonder verder hierop in te gaan, heb ik besloten om een woning aan te kopen en te verhuren aan mijn zus. Ze wou in Bredene blijven wonen. Door m'n job als postbode kan ik de regio's goed inschatten qua aangename buurt. De Groenendijk heeft mij door de vrolijkheid van m'n gepensioneerde collega (die iedereen goeiedag riep) toch een goede indruk nagelaten, dichtbij m'n eigen wijk den Opex, ook aan de hoek Havenstraat-Taboralaan.
De gemoedelijkheid waarmee Karl de woning presenteerde en je als nieuweling in de aankoop begeleidt, stel ik zeker op prijs! Bij het kiezen van de keuken bij ILO-keukens in Drongen werd ik ook goed opgevangen, zonder opdringen kan je er beslissen wat je wenst. Het startkapitaal bijeen krijgen bezorgt mij het meeste stress, maar voel me goed omringd door zowel Karl, notaris en verzekeraar.
[Dos. 13765] [Kopen voor verhuur]

Vic Quintens uit Oostende

Ik mocht Karl ontmoeten toen wij, mijn broer en ik, op zoek waren naar een appartement. Dat hadden we vlug gevonden. En nu de verkoop van mijn eigen huis? Karl stond me bij met alle praktische dingen:
- Hoe het huis klaarmaken voor de verkoop?
- Welke dingen nog aanpakken en welke dingen niet?
- Wat zeker in orde brengen en wat nog nakijken?
Heel wat raad en daadwerkelijke hulp. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden en gingen er een opendeurdagen door. Vond ik super: vele mensen die kwamen kijken op die dag, dus geen 7 dagen op 7 dat je bezoek diende te ontvangen. En Karl nam alles op zich!
Een aanrader om met Karl samen te werken: samen zoeken naar oplossingen en daarbij rekening houden met wat de klant wil. De vele gesprekken hebben tot de verkoop geleid. Nu is het afwachten om naar het appartement te trekken…
Dankjewel Karl voor je inzet, die mijn eigen verwachtingen overtrof!
[Dos. 71311206 + 208 & Dos. 71311207 + 209 & Dos. 388-STSD]

Angélique & Jimmy De Paradé-Janssens uit Koekelberg

Dankzij Karl hebben wij onze droomwoning aan de kust gevonden. Hij gaf ons meteen een zeer vertrouwd gevoel en luisterde zeer goed naar onze wensen, waardoor hij exact wist waar wij naar op zoek waren. Karl is uiterst professioneel, geeft correcte en volledige informatie en volgt de hele verkoop op de voet.
Bedankt Karl voor de uitstekende service en jouw 200% inzet!
[Dos. 12160004]

Carine D'Ooghe uit Oostende

Karl heeft ons op een zeer professionele wijze geholpen bij het verkopen van ons huis. Om goede kansen te hebben op de immo-markt, zette Karl alle mogelijke middelen in. Zo stonden promotieborden langs de baan, werden er grote raamstickers gemaakt en stond ook een 'open huis'-dag gepland. Maar deze was niet nodig daar de woning in korte tijd verkocht was. Wanneer ik vragen had, kreeg ik hier steeds een duidelijk antwoord op. Ook tijdens zijn verlof maakte Karl de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Karl en kan hem ten sterkste aanbevelen.
[Dos. 142-SSTR]

Image001
 

Martine Wellecomme uit Oostende

Ontvangen voicemail : Hallo Meneer, u spreekt met Wellecomme Martine. Het was alleen maar om mijn appreciatie te geven over het bezoek aan de Steensedijk in Oostende. Uw folder is magnifiek, 'k heb dit nog nooit gezien. Uw opvolging van de zaak is prima en het onthaal door Bieke was goed ! U bent zeker aan te bevelen. Nog een fijne dag.
[Dos. 388-STSD]

Tom & Shirley Eneman-Ampe uit Bredene

We zijn in contact gekomen met Karl via onze ouders. We konden snel een afspraak maken om de woning te bezoeken. Hij gaf ons een duidelijke en uitgebreide rondleiding in de woning en dacht met ons mee hoe we de woning konden inrichten en onze bestaande meubelen plaatsen. Toen we de beslissing namen om voor de woning te gaan, was Karl verder gedreven en correct met ons. De compromis werd vlot in orde gebracht en uitgebreid toegelicht. De verdere instanties werden ook allemaal ingelicht door Karl zelf, waardoor wijzelf eigenlijk aan niks anders, dan de vreugde rond onze eerste woning, moesten denken. Dankzij Karl is alles snel, eenvoudig en vlot verlopen. Dank je wel!
[Dos. 13764]

Kenneth & Bieke Aerts-Lemmens uit Rumst

Toen ons oog viel op het nieuwbouwproject De Parel te Niel, brachten we een bezoek aan de kijkwoning. Bij ons bezoek merkten we al snel dat geen enkele vraag te veel was en werden we uitgebreid geïnformeerd. Ook nadien was er steeds sprake van een snelle en vlotte communicatie via mail en telefoon. Karl is niet alleen professioneel maar ook een persoon die zijn job met hart en ziel doet!
Karl maakt zijn slogan ‘u kunt rekenen op mijn 200% inzet voor uw dossier’ helemaal waar!
[Dos. 15932]

Peter Vancoillie uit Oostende

Ik ben in contact gekomen met Karl tijdens een opendeurdag in een kijkwoning te Oostende. Ik kreeg een vlotte uitleg over een appartement waar ik interesse in had en vernam eveneens dat hij zich ook voor de verkoop van mijn huidige woning wou engageren. Deze werd in een mum van tijd verkocht aan een correct ingestelde vraagprijs. Ik werd continue op de hoogte gehouden van de vorderingen, zowel telefonisch als via een online link . Karl denkt met je mee en geeft advies om je project te doen slagen. Als ik straks ook mijn nieuwbouwappartement kan binnenstappen zonder zorgen, dan ben ik de man eeuwig dankbaar.
[Dos. 71311102 + 109 & Dos. 69-SSTR]

Serge, Olivier & Melissa Rosseneu-Steyaert uit Brugge

Alles verloopt prima, duidelijke en correcte informatie, professionele aanpak en steeds bereikbaar. Je doet dit met hart en ziel, als klant kunnen wij dit ten volle appreciëren !
[Dos. 10885032]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons