Klanten aan het woord

Bart Busschaert uit Kortemark

In het bouwbedrijf hadden we regelmatig periodes dat er wat minder werk was, of slecht weer. Karl stelde voor om zelf eigen projecten te bouwen of renoveren. Ik vond dat inderdaad een heel goed idee. Voor dit project heeft hij zelf de grond aangebracht. Dan hebben we samen de calculatie gemaakt. Wat willen we of kunnen we er op zetten? Een keer dat dit in orde was konden we vrij snel van start gaan en startte de verkoop bij Karl al. We hadden het plan en eens je het plan hebt, konden we eigenlijk al naar de mogelijke koper gaan. Nu staat de woning casco wind- & regendicht en kan de klant het zelf afwerken of alles nog aan ons vragen, dat wij het volledig afwerken. Die vrijheid is zeer makkelijk. Je hebt iemand teveel op een andere werf, geen probleem, je mag naar daar gaan, je kan direct beginnen. Ja, da's echt aangenaam samenwerken met Karl. Mocht Karl nog bouwgrond weten zijn, hij mag me zeker contacteren.
[Eigen grond]

Ine Deprez uit Oostende

Ik heb met Karl samengewerkt voor de aankoop van mijn nieuwe woning, maar vooral ook voor de verkoop van mijn huidige woning. Tijdens eerste gesprekken gaf hij een realistische inschatting van de vraagprijs, gebaseerd op objectieve informatie. Hij gaf me daarnaast ook heel wat tips mee om de woning bezoekklaar te maken. Tijdens het verkoopsproces hield Karl me stipt op de hoogte van de vooruitgang, met uiteindelijk een positieve uitkomst. De uitspraak ‘200% inzet’ is dus zeker van toepassing. Bedankt Karl!
[Dos. 125-TSTR & Dos. 14562]

Ludwig & Cynthia Van Damme-De Smit uit Brugge

We hadden nog maar 2 jaar een appartement gekocht in Assebroek, toen we ons hart verloren aan de Oosteroever in Oostende. Redelijk wat extra's geïnvesteerd in de inrichting en terras. We waren toch niet 100% gerust in een vlotte verkoop, er stonden immers meerdere appartementen te koop in de nabije omgeving. Karl adviseerde een gesplitste verkoop (met btw-recuperatie) van het appartement en de garage apart. Heel veel tijd hiervoor was er niet, wegens de deadline btw. We realiseerden een redelijke meerwaarde op de dubbele garage, waardoor we ruimte hadden om het appartement aan een correcte prijs te verkopen. Karl is super gemotiveerd & professioneel, altijd goed gezind en zeer correct. We zouden direct opnieuw op hem beroep doen en raden hem ten zeerste aan.
[Dos. 9.2-MKBSTR]

Rosario & Daisy Garofalo-Everaert uit Dendermonde

Ons huis was te groot en wij wilden verkopen. We zochten iets nieuw en kleiner. Afspraak gemaakt bij Karl: reeds bij het eerste gesprek wisten we direct dat we op het juiste adres waren bij hem. Heel goede en correcte samenwerking. Met zijn steun is alles zeer goed verlopen en zijn wij super tevreden. Hierbij nogmaals bedankt Karl!
[Dos. 17826]

Ronnyc en Laurette De Paepe-Loontiens uit Oostende

Karl is een prima makelaar met een vlotte, eerlijke en correcte samenwerking. Je kan met een gerust hart je woning toevertrouwen aan Karl, die een grote vakkennis heeft. Bedankt Karl !
[Dos. 10-GDL]

Christophe & Paul Lambert-Corty uit Maldegem

Nadat wij reeds lange tijd een handelspand wilden verkopen, werden wij via een kennis in contact gebracht met Karl. Deze kennis had ons Karl aanbevolen op basis van een succesvolle samenwerking. En wat bleek: Karl slaagde er effectief tamelijk vlug in om voor ons handelspand een koper te vinden. Makkelijk was het niet, maar hij nam veel initiatieven om ons pand in de kijker te plaatsen. Met succes.
[Dos. 25-STSTR]

Dominique & Greet Bogaert-Debo uit Roeselare

Wanneer vakkennis, professionaliteit en gedrevenheid samenkomen kan je met een gerust gemoed je vastgoeddossier toevertrouwen aan een professional zoals Karl ! Voor zo'n belangrijke beslissingen is dit een hele geruststelling.

Ian & Kelly Major-Geryl uit Oostende

Ons huis verkocht in een wip! Vlotte service, steeds bereikbaar! Bedankt!
[Dos. 111-ZWLSTR & Dos. 14444]

Peter & An Bettens-Vandenhaute uit Oosterzele

We waren op zoek naar een belegging in onroerend goed. Via het internet ‘Kopen voor verhuur’ kwamen we bij Karl terecht. Hij adviseerde ons op financieel & fiscaal vlak, evenals de praktische uitwerking er van. We hadden nooit gedacht dat wij een nieuwbouw met zo’n kleine eigen inbreng konden realiseren. Dit smaakt naar meer…
[Dos. 1436/442-428] [Kopen voor verhuur]

Filip & Annebel Vanhaeren-Deblock uit Brugge

Ons huis verkocht via Karl. Prima service! Altijd bereikbaar en vriendelijk. Goeie begeleiding over het gehele proces. Een aanrader!
[Dos. 20-BPSTR - Dos. 10070007]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons