Klanten aan het woord

Tibo-Insight Digital Imaging uit Hansbeke

De nieuwbouw residentie te Oudenburg, bestaande uit 3 appartementen, stond reeds meerder jaren slapend te koop bij 2 makelaarskantoren. Karl trad op als 3de makelaar. Hij benaderde het verkoopdossier vanuit een ander oogpunt. Zijn doelgroep : een investeerder die het geheel zou aankopen om te verhuren op langere termijn. De verhouding grondwaarde/constructiewaarde werd bijgestuurd, de vraagprijs + kosten werd afgetoetst aan een haalbare verhuurwaarde. En inderdaad, de initiële vraagprijs werd behaald door de grondige voorbereiding van het dossier en de extra zekerheid voor de investeerder.
"Als Karl er voor gaat, dan gaat hij er voor tot het resultaat!"
[Dos. 28-WSTR] [Kopen voor verhuur]

Willy & Marlene Blommaert-Ferket uit Beveren

Wanneer we onze chalet verkochten te Rochehaut, hebben we via Karl van Immogoed heel wat duidelijke info gekregen voor deze verkoop. Wat ons vooral opviel, was dat hij duidelijk en heel correct communiceert over de praktische en financiële kant. Langs deze weg wil ik Karl hiervoor bedanken, het is iemand die zijn vak kent en beheerst. Tevens is hij een vriendelijke en enthousiaste makelaar.
[Dos. 63-CDF]

Image001
 

Tom & Jana Busschaert-Maene uit Zedelgem

Toen we een nieuwe woning gekocht hadden, moest onze woning nog verkocht worden. We namen Karl onder de arm... 100% vertrouwen 200% inzet & 300% professioneel... Karl hielp, met enkele tips, onze woning net dat tikkeltje beter op de markt te plaatsen... in één weekend was het verkocht, via het 'Immogoed - Bezoek & Bied'-systeem.
Bedankt om van onze sprong in het diepe, een geslaagde sprong te maken!
[Dos. 16-DLLN]

Image001
 

Jan Van Kerckhove uit Westende

Beste Karl, bedankt voor uw inzet en het bod voor de garage te verdedigen.
De ontvangt op het kantoor te Loppem was zeer vriendelijk & aangenaam.
[Dos. 70055109]

Jarne & Mandy Clarysse-Verkest uit Assebroek

Na een lange zoektocht naar ons droomhuis, kwamen we bij Karl van Immogoed.be terecht. Bij een 1ste bezoekmoment waren we meteen enthousiast, we konden daarbij zonder probleem een 2de en zelfs een 3de bezoeksmoment inplannen bij Karl. Al onze vragen werden beantwoord en de aankoop verliep vlot en correct. Ondertussen zijn we al verhuisd en zeer tevreden. Dankzij Karl, hebben mijn vriend en ik onze ideale woning gevonden, waarvoor duizendmaal dank!
[Dos. 48-DVLSTR]

Serge Kervyn de Meerendre uit De Pinte

Wij hebben drie passieve woningen aangekocht te Eeklo : een goede verrassing! Voor ons geluk werden wij begeleid door Karl. Hij had gaf ons op alles een correct antwoord, loste elk probleem op en was steeds bereikbaar. Als de vraag zich nog stelt in de toekomst, zullen wij graag dezelfde weg volgen.
[Dos. 16550-16553-16555] [Kopen voor verhuur]

Dennis & Liesbeth Carnier-De Vos uit Willebroek

Wij gingen onlangs naar een openhuizendag en kwamen daar in contact met Karl. Ondanks dat we onmiddellijk verliefd waren op het huis (bouwproject), zei Karl dat we er best nog eens een nachtje over konden slapen, omdat het misschien wel de grootste beslissing van ons leven ging zijn. Die ongedwongen sfeer en ons de kans geven om er rustig over na te denken: dat vonden we fijn ! Uiteindelijk hebben we beslist om het huis te kopen de avond erna, rond 22:00. En in al ons enthousiasme belden we Karl. Dat was geen probleem, ook op zulk laat uur stond hij voor ons klaar! Bij ons 2de contact viel ons vooral zijn passie en professionalisme op! Alles werd tot in de puntjes uitgelegd en geregeld, zodat we niet voor onverwachte zaken zouden staan. Bedankt voor alles Karl.
[Dos. 15916]

Image001
 

Tom Filippusson uit Oostende

Toen ik bij Immogoed uitkwam omtrent de verkoop van mijn woning gaf Karl mij meteen een goed gevoel. De eerlijkheid, correctheid, gedrevenheid en professionaliteit die hij uitstraalde in het eerste gesprek, overtuigde mij direct om met Immogoed verder te gaan. Mijn woning werd professioneel online gezet, de bezoeken werden netjes geregeld en er was altijd correcte wederzijdse communicatie. Karl is altijd bereikbaar, telkens op tijd met alle documenten en eerlijk over het verloop van de verkoop. Binnen de 2 weken was mijn woning verkocht voor de prijs die ik met Karl vooraf had afgesproken, en dit is zeker te danken aan de werkijver & -wijze van Karl. Ik kan Immogoed ten zeerste aanraden!
[Dos. 205-SSTR] [Kopen voor verhuur]

Joke Wittebolle uit Zwevezele

Beste Karl, dank je wel om de aankoop van ons appartement te Oostende in goede banen te leiden! Er was een zeer vlotte communicatie en je straalt vertrouwen uit! Ook achteraf blijf je steeds bereikbaar voor verdere vragen! We zijn zeer tevreden!
[Dos. 1-FSTR]

Frank & Ginette Cornelis-Vandevoorde uit Sint-Michiels

“Immogoed, goed gekozen!” is geen holle slogan. De eerste ontmoeting met makelaar Karl schonk ons onmiddellijk vertrouwen ; uitvoerig kregen we duidelijke informatie en nuttige aanbevelingen. De folder is zeer verzorgd en geeft een helder overzicht van de belangrijkste gegevens, mooi geïllustreerd met professionele foto’s. Vervolgens verliep de samenwerking heel vlot, het dossier werd van nabij opgevolgd en de woning werd binnen de 2 weken verkocht! Onze dank en vriendelijk groeten, Ginette en Frank
[Dos. 16-TZK]

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons